Aktywne Wpisy

PozdroMleczny +176

Soothsayer +129
Bydgoszcz dzień czwarty, wyprawa do lydla po skyr
źródło: IMG_20250703_183049
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: IMG_20250703_183049
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Szukam kogoś kto ma pojęcie o budowaniu apk. Jest otwarty projekt który został niejako porzucony a z rozwojem #androidtv oraz #philips z #ambilight i podobnych rozwiązań DIY moim zdaniem jest warty uwagi. W skrócie - czy z tego co jest wrzucone można zbudować aplikację czy to nie takie proste?
https://github.com/projectM-visualizer/projectm
Na moim Philipsie darmowa wersja ze sklepu działa, ale opcję mogę zmieniać tylko po podłączeniu myszki. Problem główny to brak działającego mikrofonu. Aplikacja ma przyznane uprawnienie, ale wybieram jako źródło mikrofom, wzmacniam go w ustawieniach apki i mimo to nie ma to wpływu na wizualizacje. Działa z dźwiękiem z TV, ale mam oddzielny setup do stereo i chciałbym w ten sposób też używać.
Nie oczekuję budowania gotowej apki jak ktoś nie ma ochoty, ale sama pomoc w rozpoznaiu problemu i sugestii rozwiązania będzie mile widziana : )
źródło: comment_16062906430PdvXCol9ivrKwYdpq8HZv.jpg
PobierzŻmudna robota, ale dzięki temu znalazłem rozwijanie 2 innych projektów do już niekontynuowanych.
Ale nic lepszego nie wymyślisz, bo wątek który podałeś zakończył się w zasadzie w 2014r.
Przyjdzie czas spojrzeć prawdzie w oczy i szukać zamiennika, albo zakasać rękawy i rozpocząć przygodę z android software developmentem (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
To ma działać tak, że zaciągam z GITa i dostaję do zbudowania apkę na Androida? Raczej nie pewnie : D Wtefy mógłbym coś podłubać, ale od 0 to nie dam rady z tak dużym projektem pewnie.
Jeśli chcesz programować, to robisz forka, zaciągasz kod źródłowy na kompa
i jedziesz z tematem (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Natomiast mi chodziło o to, że gdy jakiś projekt zostaje porzucony albo przestaje być rozwijany, to b.często ktoś robi forka i dorabia kilka tweaków pod swoje potrzeby. Albo bierze na bary wszystko i kontunuuje development.
no to powodzonka