Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
https://sjp.pwn.pl/mlodziezowe-slowo-roku/haslo/Julka-czyli-jezyk-wojny-plci;6952038.html

Jak ktoś chce poczytac plakanie cucka i k---a kompletna nieznajomość tematu(k---a kuce od kucy z mlp? XD), kto używa julkarz przecież to jakiś sztuczny twór z grupek, julka wypłynęła po protestach BLM jako określenie dziewczyn co malo wiedzą dużo mówią (bzdetow), nie zadna odpowiedź na coś skad w ogole k---a sie tam mansplaining wzial xDD

I gdzie w sobie przeczy liberał i komunista? Mozna chciec miec wolnosci obywatelskie i gospodarkę w wersji kapital w rece pracownikow. Przeciez julki czesto dokladnie tego chca - żeby panstwo dawalo hajs a tak to zeby aborcje czy cokolwiek julka chce można bylo dostać od reki bez pytania.

To taki krotki wywód bo sie przebudziłem jak ktos chce to moze tego cymbała z jury wypunktować lepiej. Oni sami sobie zrobili definicje i teraz blokują bo obraźliwa xD

To ze ja sobie pomyślę ze ktos o mnie debil mówi nie oznacza ze go mogę do sądu poznac o obrażanie heloł
#bekaztwitterowychjulek #julka #twitter #pwn
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@ButtHurtAlert:

kapituła plebiscytu na mocy regulaminu zdecydowała, że nie wygra słowo wyśmiewające czyjeś poglądy. Nie będziemy przemilczać tych zgłoszeń, ale w statystyce wyników nie uwzględnimy słów zaostrzających konflikt społeczny. Z podobnej przyczyny pominęliśmy w ubiegłym roku słowo p0lka, zgłaszane częściej niż zwycięska alternatywka.

Od samego początku mówiłem że tak będzie
  • Odpowiedz