Zaczynam nitkę, w której pokazujecie lotki, którymi aktualnie gracie, czyli #pokazlotki :D
Pozwolę sobie zawołać osoby biorące udział w wykopowej lidze darta oraz "ostatnio" aktywne na tagu żeby wpis łatwo nie zginął oraz proszę bez wymówek ( ͡°͜ʖ͡°)
Na początek moje Designa Mega Grip 23g, których używam jakoś od połowy sierpnia:D
@Luks_WGS: ja kilka dni temu przesiadłem się na nowe lotki Unicorna Contender 22g. Pierwsze wrażenia bardzo przyjemne. Jedynie muszę zmienić shafty na krótkie. Jestem zmuszony grać na długich, bo akurat wszystkie krótsze się połamały ( ͡°ʖ̯͡°)
@Luks_WGS: tak, groty są dość długie, ale sam barrel nie jest długi na szczęście :P Po wymianie na krótkie shafty powinno być ok. Natomiast drugi komplet to Harrowsy 24g. Niestety są już mocno zjechane
@Chael: no i zajebisty setup:) polecam rozważyć do lotek softowych groty tytanowe, np Target Titanium Pro zamiast takich jak masz. Kosztują niewiele (ok 25zl), a o wiele lepiej jest lotka zbalansowana bo takie stalowe wkręty jak Twoje potrafią ważyć aż około dwóch gramów i bardzo nienaturalnie przenoszą środek ciężkości do przodu przy takich lekkich softowych barelach, a tytanowe ważą około pół grama czyli tyle samo co plastikowy grot do softa,
@Luks_WGS a dziękować za rady. Sam barrel faktycznie to 16g, ale całość pięknie mieści się w 18g. Setup jest pod steela właśnie, a nie soft i pod moją rękę, bo to co najważniejsze, to pamiętajmy: nie ma złotego środka dla każdego, każda ręka jest inna ;)
@Chael: te tytanowe są właśnie do grania na steelu, ale oczywiście wszystko jest kwestią indywidualną i jeśli taki setup i balans Ci odpowiada to świetnie:)
Pozwolę sobie zawołać osoby biorące udział w wykopowej lidze darta oraz "ostatnio" aktywne na tagu żeby wpis łatwo nie zginął oraz proszę bez wymówek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na początek moje Designa Mega Grip 23g, których używam jakoś od połowy sierpnia:D
@therealhajto @camefor @BlackWatcher @Kubul @rubert8 @butterfly @cuoco @xydeN @mateee @Chael @Kalafijor @matnos
#darts
Komentarz usunięty przez autora