Aktywne Wpisy

adisoniusz +276
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
źródło: image
Pobierz
zibizz1 +205
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
źródło: parkowanie
Pobierz

Właśnie policzyłem, na ile ta zmiana w cenie strzałek uderzy w RP. Licząc, że od poziomu 150 do 300 dochodzi się w 400 godzin expienia, licząc 1200 strzałek wystrzelonych w godzinę, wychodzi że dojście do niego będzie kosztowało dodatkowo 48 milionów. Ta liczba daje perspektywę. Nawet gdyby palek przed rebalansem zawsze kupował aż połowę strzał po 10k (czego praktycznie nikt nie robił przynajmniej na poziomie 150), to i tak będzie 24 miliony różnicy.
@Szotty: piszesz o czymś innym, ja o czymś innym. Ja piszę o tym, że teraz palek musi dodatkowo zarobić 48 milionów po drodze do 300 lvl. Przy 100k zysku na godzinę na single target to jest 480 godzin, ponad 2
To chyba na corymach ma być bite czy jak?
Większość ludzi p--------o to czekanie godzinę żeby iść na godzinę expic bo to się mijało z jakimkolwiek sensem, a strzałki od ludzi to i tak był koszt 10k. Ba nawet brazole robiły farmy makerow na bocie które rzucały ci zza lady strzałki.
2. Duża część miała makera na osobnym acc który sobie robił strzałki i mógł wejść kiedy chciał bo miał gotowe
@Szotty: no i O TYM MÓWIĘ. Teraz MUSISZ robić coś nieefektywnego, bo fizycznie niemożliwym jest utrzymanie ciągłości tylko strzałkami na tym poziomie.
Moim zdaniem od 120 do 200h taki level powinien być wbity w zależności od tego jak dużo solo/th i jak ogarnięte th