Wpis z mikrobloga

dziesiątki razy narzekałem, że na androida nie ma prawdziwych gier tylko popierdółki, i to jeszcze przeważnie pay2win
dopiero w wykopalisku przypadkiem trafiłem na filmik o PPSSPP. Dlaczemu nikt mi o tym wcześniej nie napomknął?
jasne, dalej nie ma gier strategicznych, które powinny świetnie sprawdzać się na komórkach, ale dzięki #ppsspp przynajmniej można zagrać w prawdziwe gry - tekkena, GOW, wyścigi, prawdziwe platformówki, GTA i wiele innych.
O dziwo - działa to zarąbiście sprawnie, grafika upscalowana jest ok, telefon się nie grzeje i nie żre specjalnie baterii. Pad Xbox One + dedykowany uchwyt do pada i mamy prawdziwą konsolę do gier. Dla bardziej skrytych są małe pady do telefonów - tylko bez ppsspp nie ma gier do takich padów.
Ogólnie polecam mocno mocno.
#ppsspp #android #gry #psp
niegwynebleid - dziesiątki razy narzekałem, że na androida nie ma prawdziwych gier ty...

źródło: comment_1606120418XvOnlivSTkAp1TFvSz42Ls.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niegwynebleid: Mnie tam rozwaliło trochę jak takie Patapony, nawet bez użycia pada, są niezwykle grywalne na panelu dotykowym telefonu (bo w zasadzie tam się tylko rytm wybija, a analoga czy D-Pada prawie w ogóle nie używa). Aż dziw, że nie ma mobilnej wersji Pataponów.

Ogólnie telefon z Androidem + Padzik na BT to super rzecz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz