Aktywne Wpisy
robert5502 +253
Dobra nowina! Ciągle spada uczestnictwo w mszach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Naród przytomnieje
#religia #katolicyzm #polska #bekazkatoli
Naród przytomnieje
#religia #katolicyzm #polska #bekazkatoli
waro +26
Czy Warszawę można już oficjalnie uznać za najbrzydszą stolicę Europy, czy jeszcze za mało takich kloców postawiono, by zasłużyć na to miano?
#warszawa
#warszawa
dopiero w wykopalisku przypadkiem trafiłem na filmik o PPSSPP. Dlaczemu nikt mi o tym wcześniej nie napomknął?
jasne, dalej nie ma gier strategicznych, które powinny świetnie sprawdzać się na komórkach, ale dzięki #ppsspp przynajmniej można zagrać w prawdziwe gry - tekkena, GOW, wyścigi, prawdziwe platformówki, GTA i wiele innych.
O dziwo - działa to zarąbiście sprawnie, grafika upscalowana jest ok, telefon się nie grzeje i nie żre specjalnie baterii. Pad Xbox One + dedykowany uchwyt do pada i mamy prawdziwą konsolę do gier. Dla bardziej skrytych są małe pady do telefonów - tylko bez ppsspp nie ma gier do takich padów.
Ogólnie polecam mocno mocno.
#ppsspp #android #gry #psp
Przydałby się tylko multiplayer w tekkena
Ogólnie telefon z Androidem + Padzik na BT to super rzecz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niegwynebleid i normalnie pad od Xbox One działa? Ale jak to łączyć po kablu? Zajebisty temat muszę to ogarnąć
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@youknowthisxd: oj, stary dziękować, dziękować. Mam nadzieję, że uda się podłączyć dwa pady
tablet pomiędzy fotele w samochodzie i dzieciaki mają zajęcie na parę godzin z mario carts
Komentarz usunięty przez moderatora