Aktywne Wpisy

henk +292
odkąd pierwszy raz, będąc w liceum, usłyszałem o tym, że da się jechać do Indii będąc Polakiem minęło parę lat. tak ze 20.
po opowieści brata kolegi, że po zjedzeniu czegoś w restauracji, obudził się okradziony w szpitalu, mogę stwierdzić, że to ściema. nie dlatego, że to kraj niebezpieczny, ale dlatego, że nie ma tu restauracji ani szpitali. prawie.
no więc co mogę powiedzieć o Indiach? może i kiedyś był to klejnot w Brytyjskiej
po opowieści brata kolegi, że po zjedzeniu czegoś w restauracji, obudził się okradziony w szpitalu, mogę stwierdzić, że to ściema. nie dlatego, że to kraj niebezpieczny, ale dlatego, że nie ma tu restauracji ani szpitali. prawie.
no więc co mogę powiedzieć o Indiach? może i kiedyś był to klejnot w Brytyjskiej
źródło: temp_file4096243296502269183
Pobierz
affairz +202
Midel to jest typ gościa który za hajs otrzymany od rodziców kupował mieszkania kiedy były tanie, one potem podrożały i chłop uwierzył, że jest nowym Warrenem Buffettem i jest w stanie powiedzieć coś mądrego na dosłownie każdy temat
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
do listy osiągnięć może sobie teraz dopisać występ w podcaście, gdzie na YT ma prawie 50% łapek w dół, podczas gdy chyba ŻADEN gość wcześniej nie miał więcej niż 1-3% łapek w dół ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: Firefox_Screenshot_2025-03-05T13-07-28.485Z
Pobierz

Wszystkie adcki pod kryta sa strasznie slabe na nowych itemach, ktore sa gowniane. Nawet zamiast Kraken Slayera na Vayne to ja wole Immortala bo przezyc pare sekund wiecej robi roznice, a zrobienie 150dmg na co trzecim ataku niekoniecznie.
#leagueoflegends