Aktywne Wpisy

HeinzGuderian +23
#danielmagical #natimagical
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.
Wysyłam najnowsze filmiki z Danielem i Nati na PW, warunkiem jest weryfikacja konta poprzez przesłanie zdjęcia na PW.

Ralphs +193
Chłop umęczon, ale gombuder złożony.
9800x3d/5080, a więc można śmiało odpalać hirołsy, ale najpierw pasowałoby zainstalować windowsa i aktywować go dzięki jakiemuś dobremu człowiekowi z githuba( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#chwalesie #pcmasterrace #komputery
9800x3d/5080, a więc można śmiało odpalać hirołsy, ale najpierw pasowałoby zainstalować windowsa i aktywować go dzięki jakiemuś dobremu człowiekowi z githuba( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#chwalesie #pcmasterrace #komputery
źródło: temp_file4224814979880273169
Pobierz

Idę więc jutro zrobić sobie test i trzymajcie za mnie kciuki żeby mi wyszedł wynik pozytywny bo będzie przypał( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pasta #zonabijealewolnobiega #koronawirus
Do trzech razy sztuka ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem
A tak to bez przypału wyjdzie ci negatywny to negatywny... widocznie utrata węchu i smaku nie była powiązana bo już ci wrócił ;)
Jeśli wpis z tagiem #pasta to nie bait...
@KubaGrom: nie psuj im zabawy ;-)