Ja p------e, jakiś alkoholik co pije a-----l sam do 5 rano pisze, że najgorszym snem dla lewaka jest szczęśliwa rodzina i zgarnia ponad 300 plusów xD xD
Ja np. jak widzę szczęśliwą rodzinę na ulicy to potem mam koszmary, a wy? xD
@qqqruqq: No to oznajmiam, że definicja jest w 100% poprawna - niestety na skutek choroby, niektóre rodziny nie mogą rodzić. Homoseksualiści nie mogą rodzić ze swojej NATURY, dlatego nie może być mowy nawet POTENCJALNIE o rodzinie. Elo.
@Partyzant91: No ja akurat wiele razy w przeszlosci mowiac o planach na staly zwiazek i zalozenie rodziny slyszalem od osob z lewej strony, ze to czasy na eksperymenty a nie sredniowicze. Oczywiscie dominowaly kobiety w takich tekstach, ale brzmi to jak gdyby faktycznie ludzi bolala d--a ze ktos chce normalnie zyc
@Ator: @szarzujacyzajaczek: xd widzę specjaliści od wszystkiego na podstawie wpisu że ktoś pije p--o to jest alkoholikiem. To jest właśnie lewactwo, nie wasza sprawa to się nie w--------c z butami w życie innych
Ja np. jak widzę szczęśliwą rodzinę na ulicy to potem mam koszmary, a wy? xD
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi
@NieistotneKto: nie, nie porównuje, tylko wyjaśnia twoją definicję rodziny rodem spod sutanny.