Wpis z mikrobloga

Hej chciapbym przypomniec wszystkim, ze gold i platyna ro ciagle low elo i jezeli nie mozecie wyjsc z silvera lub golda to nie wina waszego teamu tylkp tego ze jestescie bardzo słabi w ta gre intujecie i nie macie pojęcia co robicie, nie znacie limitów nie potraficie recallowav nie pptraficie w wavemanagment, nie potradicie wykorzystywac szans ktore daje wam przeciwnik bo wolicie zroniv kampa w jungli, nie potraficie kpnczyc wygranych gier bo wolicie zrobic trzecoeho drejka ktory wam sie do niczego nie przyda pikujecie z gory przegrane matchupy na lasy picku itp itd l2p pls and get humbl Pozdrawiam.
#leagueoflegends
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vincivinci: No tak, bo to moja wina że trafiam na samych trolli i afków w teamie. Sam gram dużo na jungli i uwielbiam jak ktoś do 10 minuty wypierdzieli się 5 razy na linii po czym obwinia za to mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Miglancu: master peak yorick otp. To moje wnioski po kilku grach ze slabszym kumplem w goldzie na eune gdzie gralismy duo bota. Ja grajac bardem robilem 1v9 a zwierzeta mimo wszytkp ignorowqly ciagle moje calle boja sie tower divow cofaja bez sensu. Nwm jak mozna tak grac i ne wiem jak wy gracie, ale za grosz w was wyobrazni i tryhardu jedyne vo widze to piekny chat performance i randomowe
  • Odpowiedz
@vincivinci: nie wiem czemu "wy", bo nie gralem rankedsow dla rangi od 5 sezonów. Zwyczajnie wiele osob gra casualowo i nie tryharduja, tylko wchodza sie p-----------ć czempionami na alejkach albo sa dzbanami, ktorzy nie rozumieja gry. Kazdy kto chce wejsc wyzej to se doczyta i gra na zwyciestwo tyle
  • Odpowiedz
@Miglancu: sorry za wy. Nie prawda, bo chat performance i flejm na S+ w kazdej gierce to chyba znaczy ze jest tryhard i zalezy na wygranej. Wiec jednak zdecydowana wiekszosc graczy z low elo to dzbany co nie rozumieja gry. wystarvzy zobavzyc ilu goldow ma bol d--y o swoje rangi i teammatow nie rozumiejac przy tym jednej rzeczy - ze oni graja na swoim poziomie skoro nie climbuja
  • Odpowiedz
@vincivinci: a to moze, ja raczej casual bylem ostatnie sezony. Dalej ogladam turnieje z lola i czasem wpafa ochota pograc, np. strimka ogladalem z otp trybdamerka i wpadlem na 40 meczykow otp trybdamere ofc xd
jest jeszcze efekt, ktorego nazwy nie znam, objawiajacy ske tym, ze wydaje im sie, ze sa duzo lepsi od teammatow i oni kerna gierke a lamusy d--a cicho.
  • Odpowiedz
@Rainmaker97: mam propozycje kup sobie boosting konta o jedna range do gory, zrob reality check i wroc do swojej dywizji na ostrym losesrreaku placzac ze to wszystko przez afkow i trolli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vincivinci: Prawda jest taka że będąc otp da się zajść do diaxa bo uczy co kiedy i jak robić w danej sytuacji jedną postacią. Tylko problem OTP playerów jest taki że rozumieją tylko jedną mechanikę jednego max 2 championów i nie potrafią ogarnąć że każdym championem gra się inaczej a niektóre style gry danych championów potrafią być odwrotnością stylową gry innych.
  • Odpowiedz
Hej chciapbym przypomniec wszystkim, ze gold i platyna ro ciagle low elo

@vincivinci: gold to top 20% graczy, platyna bodajże top 10%. Chyba musisz sobie przemyśleć swoje definicje.
  • Odpowiedz
@vincivinci: Ponieważ posługujesz się niezrozumiałymi i blędnymi kryteriami. Nie wiem, czy będąc wyżej chcesz po prostu podbudować swoje ego? "Słabi gracze" i "casuale" to wszystko terminy relatywne. Przyjmując Twoje kryteria ludzie zarabiający w Polsce 8000 zł to słabo zarabiający i biedaki.
  • Odpowiedz
@vincivinci: daj jakieś źródło. Pierwsza definicja jaką na znalazłem:
"So exactly what ranks are considered as high Elo ones in League of Legends? Technically speaking, once you hit Silver in the West, this is enough to classify yourself as high Elo. In fact, Gold IV is enough to be higher than 2/3 of the LoL players."
  • Odpowiedz