Aktywne Wpisy
Pawci0o +10
Mireczki wytłumaczcie mi, dlaczego w 2023 roku konsola xbox series x sprzedaje się znacznie gorzej, czyli jest zauważalnie mniej popularna od konkurencji w postaci sony playstation 5?
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie
Przecież xbox jest tańszy od konsoli sony, jest moim zdaniem ładniejszy, nie przypomina statku tak jak sony, do tego ma porównywalną wydajność, oraz bardziej kompaktową obudowę, która nie zajmuje tak dużo miejsca, jak sony.
Co najważniejsze abonament Game Pass w korzystnym wariancie, który jest zauważalnie
tekserew +29
Nie jest to żadna stacja z ogromną oglądalnością, ale niewielki stosunkowo nowy kanał. Traktuję to jako ciekawe wyzwanie i zobaczymy co z tego będzie :). W związku z tym przyszedłem prosić Was o radę.
W programie chciałbym przygotowywać potrawy związane z popkulturą, szczególnie takie, które odegrały znaczące role w #gry oraz #filmy. Pomysłów mam całkiem sporo, ale na pewno wy jesteście mi w stanie podsunąć jeszcze nie jedno danie o którym nie pomyślałem.
Jakie potrawy kojarzą się wam mocno z grami, filmami lub serialami i z jakimi? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i propozycje!
Pozdrawiam,
MG78
PS Materiały będą pojawiać się też na Top Garze na youtube, więc jeśli ktoś tak jak ja nie ma telewizji to i tak będzie je mógł oglądać.
#kuchniamg78
Im więcej chimichangi na świecie tym lepiej
Soloneza (kategoria drinki) z Symetrii (film polski). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dorodne jagody. Piękny atut i dojrzały duet.
Albo "Royal with Cheese"