Aktywne Wpisy
Ej, powiedzcie mi, jak jeszcze 15-20 lat temu ludzie funkcjonowali bez internetu? Jak taki #przegryw dawał sobie radę?
Mieszkam w dużym mieście ale przyjechałem do niego stosunkowo niedawno, jakieś 6 lat temu. Jak bez internetu i jakdojadę można było zlokalizować gdzie jest ulica Kwiatowa i jak tam dojechać? Pewnie były jakieś mapy ale dzisiaj wydaje mi się to niezłą abstrakcją, żeby szukać wszystkiego na mapie drukowanej
Jak ludzie szukali pracy? Chodzili od
Mieszkam w dużym mieście ale przyjechałem do niego stosunkowo niedawno, jakieś 6 lat temu. Jak bez internetu i jakdojadę można było zlokalizować gdzie jest ulica Kwiatowa i jak tam dojechać? Pewnie były jakieś mapy ale dzisiaj wydaje mi się to niezłą abstrakcją, żeby szukać wszystkiego na mapie drukowanej
Jak ludzie szukali pracy? Chodzili od
eisil +84
Większość z was pewnie widziała filmik jak oskariat znęcał się nad chłopakiem, brało w tym udział kilka dziewczyn, a o to relacja na instagramie jednej z nich:
#przegryw #logikarozowychpaskow #afera #pruszkow #zalesie
#przegryw #logikarozowychpaskow #afera #pruszkow #zalesie
W taki sposób można też udowodnić że praca 10 letnich dzieci jest spoko ale prawdziwe akapki to popierają to w następny wpis możesz właśnie o pracy dzieci zrobić( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vanni: Z dobrowolną, jeżeli nie przeszkadza im to w uczęszczaniu do darmowej szkoły to najprawdopodobniej nic.
I jest różnica pomiędzy 15 a 10 latkiem. Czy 10 latek może w ogóle dobrowolnie pracować?
Powinien mieć również wybór, czy woli pracować, uczęszczać do darmowej (opłacanej przez socjalistów o złotym serduszku, a nie tylko ustach) bądź płatnej szkoły lub też pracować i się uczyć, bądź nie robić żadnej z tych rzeczy.
@Vanni: W tym wypadku to rodzić raczej za niego zdecyduje. Według mnie to głupie rozwiązanie. Czemu rodzice z patologicznych rodzin mają posyłać dzieci do szkoły skoro mogą iść pracować? Masz jakąś wartość graniczną? 8 lat?
@Vanni: Znasz dużo 10 latków( ͡° ͜ʖ