Wpis z mikrobloga

@fizzix: Na UPC widzę, że już mogę zamówić, na Orange niestety nie. W ogóle sprawdzałem na Orange adresy z 18 lutego i nie widziałem na żadnym możliwości podłączenia, więc nie wiem czy mają opóźnienie, czy o co chodzi.
Dopóki na stronie Orange nie wyskoczy pod adresem, że jest możliwość instala, to nawet nie ma co do nich dzwonić, bo konsultant widzi to samo co ty.
PortiMeo - @fizzix: Na UPC widzę, że już mogę zamówić, na Orange niestety nie. W ogól...

źródło: comment_1646297381h3Sxjnc8JHHG9eGSmjYbOo.jpg

Pobierz
Kurde 2 miejscowości odemnie można już instalować, mam nadzieję ze w następnym miesiącu się załapie. A może się ktoś wypowiedzieć kto już używa tego Interentu jak on działa? Zrywało połączenie na początku albo coś, czy raczej bez awaryjny.
@PortiMeo: Pobawiłem się troche w detektywa i wpisałem losowy adres który już jest na liście na stronce Orange. NIE JESTEM PEWIEN, ale chyba Orange świadczy tylko internet do 300Mb/s po światłowodach Taurona
@fizzix: Miejscowość obok dostała możliwość podłączenia z aktualizacją 22.02 gdzie dwa dni później na stronie UPC mieli już status możliwości podłączenia. Myślałem, że zaktualizują liste 1 marca, ale coś w Tauronie im się nie śpieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xddddd11: @Adi511: @Asmrek: No i jednak padło u mnie na UPC. Orange niech ssie pałę, jak nie potrafią głupich adresów nawet aktualizować, czy tam dogadać się z Tauron, nie wiem, nie znam się, ale stracili właśnie mnie jako klienta.
Wziąłem UPC pakiet 600/100. Tak, UPC oferuje po łączach Tauronu wysyłkę 100 Mb/s. Cena to 84,98 zł, a przez pierwsze dwa miesiące połowa tej kwoty. Instalacja 59,99 zł, w sumie
@Asmrek: tym, że to 2 miejscowości dalej bym się nie sugerował, u mnie w połowie miejscowości zrobili i poszli dalej, powiedzieli, że mają plan rozłożony i się go trzymają
@fizzix: Nie. Zamówiłem w piątek, konsultantka mówiła, że jeszcze dziś (piątek), lub jutro (sobota) odezwie się od mnie technik, żeby ustalić godzinę kiedy mają przyjechać w poniedziałek. Nikt nie dzwonił, nikt nie był.