Wpis z mikrobloga

@comamtuwpisac: #!$%@? głupoty. Widać że w temacie ćpania jesteś nowy bez wiedzy i bez doświadczenia. Tak narkotyki są złe, nie ma czegoś takiego jak „powiedzieć sobie stop”, a zwłaszcza z opiatami. Na początku każdy to „kontroluje” ale z czasem prędzej czy później każdy kończy tak samo i to jest fakt nie podlegający dyskusji.
@comamtuwpisac: logika jest w moim doświadczeniu. Widziałem setki przypadków, w tym gościa co brał 7 lat kode pod „kontrolą” raz na tydzień albo raz na dwa i po tych 7 latach się #!$%@?ł, to kwestia czasu. A ja jadłem kode zanim to było modne i ty robiłeś w pieluchy. Piłem syrop z kodą i popijałem mountain dew z tramalem w wieku 14 lat kiedy ty byłeś na etapie gierek na komputerze.
@comamtuwpisac: mordo to metylomorfina i fizycznie uzależnia słabiej niż poważne opiaty ale psychicznie wjebuje strasznie jak wszystkie i jest furtką do silniejszych. A utrata kontroli nad opiatami to kwestia czasu u każdego użytkownika. Albo nie ćpasz wcale albo jak ćpasz to licz się z tym że się #!$%@? może za rok może za 3 i narobisz sobie w życiu kłopotów