Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 55.2% (229)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 44.8% (186)
matluck +418
Opinie na google ogólnie dobre, ale nie brak opinii o wadliwości ich sprzętu (przepalające się ekrany, wypadające klawisze).
W stosunku do innych laptopów, cena do konfiguracji jest bardzo dobra.
Pytanie- czy ktoś miał do czynienia z laptopem od Hyperbook?
Przymierzam się do:
https://www.hyperbook.pl/sklep/pl/laptopy/289-hyperbook-pulsar-v17-i7-10875h-rtx-2070-super.html
#it
#programista15k
#hyperbook
#laptopy
-hyperbook
-schenker
-xnote
mam takiego 8 letniego i nadal działa, wymieniłem w nim raz całą odbudowe za 300zł. z 3 lata temu awaria portu zasilania, z rok temu porty USB przestały działać. Nadal w użytku i przydałoby się w nim znów wymienić obudowe ale już nie ma sensu chyba. Był mocno eksploatowany. Na 100% wydajność/cena są bardzo
https://www.hyperbook.pl/sklep/pl/laptopy/267-hyperbook-sl504-i7-10875h-rtx-2070-super-5900168587670.html#/dysk_ssd_m2-wd120/dysk_twardy_25-brak/kalibracja_ekranu-brak/ekran_do_sl504-156_fhd_1920x1080_ips_144hz_matowy/montazitestykonfiguracji-profesjonalne_testy_wydajnosci_podzespolow_i_jakosci_sprzetu/uklad_chlodzenia-standardowy_uklad_chlodzenia/pasta_termoprzewodzaca-gelid_gc_extreme_na_cpu_oraz_gpu/klawiatura_nkro-klawiatura_rgb_z_indywidualnym_podswietleniem_klawiszy_oraz_funkcja_n_key_rollover_nkro/oprogramowanie_biurowe-brak/gwarancja-standard_24_miesiace_door_to_door_dozywotnie_wsparcie_techniczne/pakiety_serwisowe-brak/i7_10875h-intel_core_i7_10875h_8_x_23_51ghz_turbo_16mb_uhd_630_45w/rtx_2070_super-nvidia_geforce_rtx_2070_super_8gb/naped-brak/osinst-brak/bioslogo-logohyper/oprogramowanie_antywirusowe-brak/wifi5-intel_dual_band_wireless_ac_ax201_24_gbps_80211_a_c_m2_wlan_bt/drugi_dysk_ssd_m2-brak/system_operacyjny-windows_10_home_trial_30_dni/pamiec_ram-1x8gb2666