Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4463
Dzisiaj pierwsza rocznica największego błędu jaki popełniłem do tej pory w życiu, a jego konsekwencje ponoszę dalej, dlatego by komuś ten dzień kojarzył się dobrze organizuję #rozdajo, ale to wygrany wybierze sobie nagrodę. Może to być jedzonko, może coś z #allegro powiedzmy do 200zł.
Warunkiem jest spora ilość plusów by i mi osłodzić trochę ten dzień ʕʔ Wygranego wybiorę dziś w nocy oczywiście przez #mirkorandom. By pielęgnować tradycję, zielonki out.
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam 250k długów, komornika na wynagrodzeniu od pięciu lat więc sam ledwo funkcjonuję. Ale łoże na dzieci ile tylko jestem w stanie.

@zaorany: Z ciekawości - ile trzeba zarabiać, żeby spłacać dług, ledwo funkcjonując i jeszcze łożyć na dzieci? O jakiego rzędu kwotach mowa?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@unfolding: nie spłacam, zabierane mam co miesiąc pół wypłaty (nie mniej niż minimalną krajową komornik musi zostawić). Zarabiam 3k, zostaje mi 1850, minus rachunki 1100zł zostaje 750, na wyżywienie zostawiam sobie 350zł, 400 przeznaczam na dzieci. Jedynie nadliczbówki mnie ratują, aczkolwiek ostatnio prawie żadnych nie ma.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@joniu: @szczebrzeszynek: @SiemaNagor: @Odczuwam_Dysonans: @peoplearestrange: @rzultahonda: @Ogniwo_Paliwowe: @Rasteris:
Witam, cieszę się zainteresowaniem jednak nie mogę zdradzić o co dokładnie chodzi, bo z pewnością znalazły by się osoby które ustaliłyby moja prawdziwa tożsamość ( ͡° ʖ̯ ͡°) ew. priv.

Wołam również mireczka @Macunaima do którego uśmiechnął się los, pisz priv
Vertesio - @joniu: @szczebrzeszynek: @SiemaNagor: @OdczuwamDysonans: @peoplearestrang...

źródło: comment_16049696383KLxRfbU4Nw7jJQbvsywz3.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Witam, cieszę się zainteresowaniem jednak nie mogę zdradzić o co dokładnie chodzi, bo z pewnością znalazły by się osoby które ustaliłyby moja prawdziwa tożsamość ( ͡° ʖ̯ ͡°) ew. priv.

@Vertesio: dobra to nie będziemy drążyć ;) kurła przegrałem rozdajo ehh
  • Odpowiedz
@zaorany: Mialem podobnie, dlugi przez nieudany wyjazd za granice. Spłacałem 5 lat, ,myślałem ze z tego nie wyjde, rozne mialem mysli. Komornik na koncie przez cały ten okres. Ale zacisnąłem zęby i sie udalo, Tobie tez sie uda . Powodzenia !
  • Odpowiedz