Dzisiaj pierwsza rocznica największego błędu jaki popełniłem do tej pory w życiu, a jego konsekwencje ponoszę dalej, dlatego by komuś ten dzień kojarzył się dobrze organizuję #rozdajo, ale to wygrany wybierze sobie nagrodę. Może to być jedzonko, może coś z #allegro powiedzmy do 200zł. Warunkiem jest spora ilość plusów by i mi osłodzić trochę ten dzień ʕ•ᴥ•ʔ Wygranego wybiorę dziś w nocy oczywiście przez #mirkorandom. By pielęgnować tradycję, zielonki out.
@unfolding: nie spłacam, zabierane mam co miesiąc pół wypłaty (nie mniej niż minimalną krajową komornik musi zostawić). Zarabiam 3k, zostaje mi 1850, minus rachunki 1100zł zostaje 750, na wyżywienie zostawiam sobie 350zł, 400 przeznaczam na dzieci. Jedynie nadliczbówki mnie ratują, aczkolwiek ostatnio prawie żadnych nie ma.
Witam, cieszę się zainteresowaniem jednak nie mogę zdradzić o co dokładnie chodzi, bo z pewnością znalazły by się osoby które ustaliłyby moja prawdziwa tożsamość ( ͡°ʖ̯͡°) ew. priv.
@Vertesio: dobra to nie będziemy drążyć ;) kurła przegrałem rozdajo ehh
@zaorany: Mialem podobnie, dlugi przez nieudany wyjazd za granice. Spłacałem 5 lat, ,myślałem ze z tego nie wyjde, rozne mialem mysli. Komornik na koncie przez cały ten okres. Ale zacisnąłem zęby i sie udalo, Tobie tez sie uda . Powodzenia !
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Warunkiem jest spora ilość plusów by i mi osłodzić trochę ten dzień ʕ•ᴥ•ʔ Wygranego wybiorę dziś w nocy oczywiście przez #mirkorandom. By pielęgnować tradycję, zielonki out.
@zaorany: byłeś u dobrego prawnika? może coś by podpowiedział.
@zaorany: Z ciekawości - ile trzeba zarabiać, żeby spłacać dług, ledwo funkcjonując i jeszcze łożyć na dzieci? O jakiego rzędu kwotach mowa?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie ma żadnych widoków na poprawę sytuacji? Zmiana pracy, cokolwiek?
Witam, cieszę się zainteresowaniem jednak nie mogę zdradzić o co dokładnie chodzi, bo z pewnością znalazły by się osoby które ustaliłyby moja prawdziwa tożsamość ( ͡° ʖ̯ ͡°) ew. priv.
Wołam również mireczka @Macunaima do którego uśmiechnął się los, pisz priv
@Vertesio: dobra to nie będziemy drążyć ;) kurła przegrałem rozdajo ehh
@Vertesio: oszukujesz