Aktywne Wpisy
Klimbert +139
Tak to jest jak się czeka na księcia z bajki w nieskończoność, a kwestię dziecka odkłąda się na później.
#demografia #dzieci #zwiazki
#demografia #dzieci #zwiazki
kt13 +73
Kupiłam sobie wczoraj pączka ekskluzywnego
Z gorącej pączkarni
z pistacją
za...... 10zł
I to był naprawdę dobry pączek, gorący, dobrze wyrośnięty, mięciutki, wypełniony po brzegi nadzieniem
Ale naszła mnie jednak rozkmina, że 10zł za pączka w PL to dużo. Ile by kosztował taki pączek w Niemczech - 2 euro? Albo w jakiejś kawiarni we Włoszech, pewnie podobnie. Rozjeżdżają nam się te ceny z zarobkami.
Z gorącej pączkarni
z pistacją
za...... 10zł
I to był naprawdę dobry pączek, gorący, dobrze wyrośnięty, mięciutki, wypełniony po brzegi nadzieniem
Ale naszła mnie jednak rozkmina, że 10zł za pączka w PL to dużo. Ile by kosztował taki pączek w Niemczech - 2 euro? Albo w jakiejś kawiarni we Włoszech, pewnie podobnie. Rozjeżdżają nam się te ceny z zarobkami.
Warunkiem jest spora ilość plusów by i mi osłodzić trochę ten dzień ʕ•ᴥ•ʔ Wygranego wybiorę dziś w nocy oczywiście przez #mirkorandom. By pielęgnować tradycję, zielonki out.
@Vertesio: faktycznie musiałeś źle trafić, pierwsze słyszę aby kogoś biegunka trzymała przez rok ;)
a tak na poważniej, trzymaj się, nigdy nie jest tak źle aby nie mogło być gorzej - może przy następnej rocznicy okaże się, że to nie było aż takie złe?
Interesujacy avatar ;)