No jak to nie jest powód do imby to ja już nie wiem co jest. xd "Portal tworzony przez użytkowników no chyba że tytuł nam się nie podoba" XD przez co wydźwięk znaleziska zmienia się o 180 stopni. xd Przecież to się zaczyna robić manipulacja jak na tvp XDD #afera #moderacjacontent
@a__s: tak, zgadzam się co do celowego manipulowania. (Chociaż tu warto zdefiniować co jest celową manipulacją, a co nie. Jeżeli np tytuł znaleziska się nie zgadza z treścią linkowanego artykułu, to wtedy widać, że jest to manipulacja. Jeżeli jednak artykuł dodany pokrywa się z tytułem i opisem, być może dodający znalezisko sam się dał nabrać na manipulacje.)
Jeśli chodzi o moderowanie treści sugeruję na chwilę obecną dodawanie tej żółtej belki
@a__s: Czemu znalezisko nie poleciało razem z autorem? Przecież jak ktoś manipuluje to wywalacie takie treści aby użytkownicy nie mogli się z nim zapoznać ( ͡°͜ʖ͡°)
@1tn00pr: heh, jest taka możliwość, że sam autor go edytował. Prawie bym o tym zapomniał. Ale nie wiemy tego, bo nie ma oznaczeń gdy edytuje moderacja sama z siebie, a gdy edytuje autor.
"Portal tworzony przez użytkowników no chyba że tytuł nam się nie podoba" XD przez co wydźwięk znaleziska zmienia się o 180 stopni. xd
Przecież to się zaczyna robić manipulacja jak na tvp XDD
#afera #moderacjacontent
Jeśli chodzi o moderowanie treści sugeruję na chwilę obecną dodawanie tej żółtej belki
@a__s: Anka słuchaj tutaj też wielu użytkowników zgłosiło, że znalezisko jest manipulacją: https://www.wykop.pl/link/5785335/comment/84062033/#comment-84062033 a jednak moderator odrzucił zgłoszenie. Jak to jest? e no weź wytłumacz - posłuchamy!
@a__s: manipulacja, bo co? Bo jakiś random z wykopu tak napisał? XD to ja teraz piszę, że obecny tytuł to manipulacja. I co teraz?