Wpis z mikrobloga

Jesu jakie to się teraz p------e wydaje i abstrakcyjne
Że np 4 lata temu cały czas się coś w tym moim życiu działo spotykałem się z ludźmi różnymi poznawałem nowe osoby miałem w szkole kolegów z którymi rozmawiałem albo spędzałem czas po lekcjach chodziłem na jakieś piwerka regularnie czy nawet kilka impresek i ogólnie fajnie było
A teraz to jest właśnie taka abstrakcja totalna i takie odległe i niemożliwe się to wydaje
Od prawie 3,5 roku nie nawiązałem żadnej nowej znajomości
W całym 2k18 chyba nie widziałem się literalnie z nikim oprócz loszki
W 2k19 jakby jej nie liczyć to z trzema osobami po jednym razie (chociaż rok temu było już po wszystkim i przez cały listopad i grudzień zero kontaktu z ludźmi)
W tym roku dwa spotkania z ex jedno z inną osobą i siedem z jeszcze inną
Ostatnie ponad dwa miesiące temu przedostatnie trzy miesiące i ogólnie na więcej się nie zanosi
No i tak to wygląda właśnie
Gniję od miesięcy w piwnicy i absolutnie nic nie wskazuje na to żeby cokolwiek miało się poprawić
Na c--j ja żyję właściwie

#samotnosc #s----------e #fobiaspoleczna #depresja #ehhhhhhhhhhhhh #ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh #chodtokowypamientniczek
Chodtok - Jesu jakie to się teraz p------e wydaje i abstrakcyjne
Że np 4 lata temu c...

źródło: comment_1604693819XPqt1wfqzyFUgPFcUw0W65.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zaklej se odbyt i kiedy zacznie sprawiać ci to coraz większy dyskomfort pomyśl sb muszę znaleźć hobby przecież nie żyję tylko po to żeby srać

@Kamaz0:
  • Odpowiedz
@Chodtok: A myślałem, że po paroksetynie fobia społeczna tobie zmalała i zmieniłeś się niemalże w normika () Smutno mi, bo po pierwsze tobie się nie udaje, a po drugie, ssri jednak nie działa tak świetnie, tzn. z zepsutą psychiką na dłuższą metę będzie mi ciężko
  • Odpowiedz
No na jakiś czas tak
Tzn wyłączyła fobie i lęki ale kompletny brak obycia z ludźmi zmieszany z paroksetynowym brakiem hamulców dał o sb znać i odwaliłem trochę głupich rzeczy które mszczą się dziś
No i po tym wszystkim psycha siadła i podnieść się nie chce i czuję się jak g---o totalne od dłuższego czasu i po pewności sb dawnej nie został ślad jakikolwiek
Inna sprawa że biorę dużo mniejszą dawkę niż
  • Odpowiedz
No ale gdyby nie liczne negatywne doświadczenia i odrzucenia w międzyczasie to pewnie byłbym teraz szczęśliwym człowiekiem albo i normikiem nawet nwm

@Glan:
  • Odpowiedz