Aktywne Wpisy

Phallusimpudicus +578
glogowianin +132
BARBARA NOWACKA - Na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy, które były obozami pracy, a potem stały się obozami masowej zagłady - takie słowa padły z ust Ministra Edukacji Narodowej w rocznicę wyzwolenia Auschwitz-Birkenau. Ta sama lewaczka twierdziła wcześniej "Górnicy z przodka, których trzeba gazem rozpędzać". Donald będzie dymisja, czy może awans?
źródło: Lewaczka
Pobierz

Na tapecie mam dwa:
- HTC Vive Cosmos, tu mi się podoba, że nie wymaga zewnętrznych satelitek (choć czytałem już, że to niekoniecznie jest zaleta, ale pytanie na ile faktycznie się to odczuwa), nie podoba mi się natomiast cena, wykraczająca poza budżet.
- Oculus Quest 2: tu najbardziej mi się podoba cena oraz wyczytana gdzieś informacja, że ta zabawka ma wbudowaną własną grafikę i nie wymaga doposażania komputera w wypasioną kartę graficzną.
Ale ten wybór jest na podstawie lektury kilku artykulików na krzyż, więc wszelkie komentarze i sugestie co kupić, a czego absolutnie nie będą mile widziane.
@ReevoX: Ty to umiesz zachęcić :D
Oculus Quest 2
HP Reverb G2
Z czego te drugie są nastawione na granie z kompa po kablu wyłącznie.
Powiedzcie mi jeszcze, jak to jest z tą jego samodzielnością - niby nie wymaga wypasionego komputera z super kartą graficzną, ale na stronie oculusa są podane jakieś minimalne wymagania peceta, łącznie z minimalną grafiką. I nawet jakiś rekomendowany kabel optyczny za jedne 100euro do połączenia. Rozumiem, że to jest opcja, ale jak bardzo jest ta opcja niezbędna w