Wpis z mikrobloga

tak sobie wmawiajcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym gada rzeczy które chcą usłyszeć wykopki i zyskuje dzięki temu ich poklask xD

@adi555000: Jest jeszcze druga strona medalu. Typ gada rzeczy, których nie chcą usłyszeć julki oraz ich białorycerzyki i przez to pęka im dupa ze złości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@agaciksa: nikt nie wie co siedzi mu w głowie, a takie gdybanie, że sam się śmieje z przegrywów ma tyle samo sensu jak nazywanie kogoś przegrywem bo ma inny światopogląd i inaczej patrzy na różne sprawy niż większość społeczeństwa ;)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
posiadanie innych poglądów to bycie przegrywem?

@xorm199: waginosceptycym i hejtowanie kobiet na każdym kroku pomimo bycia na utrzymaniu mamy - to jest bycie przegrywem i ten incel z zapieprzykowaną twarzą spełnia oba warunki
@xorm199: wystarczy posłuchać tego wszystkiego. Świat nie jest czarno-biały, a gość tak się o nim wyraża, jak masz trochę oleju w głowie to nawet zabawne momentami są te jego "prawdy objawione". A gdybać o tym mogę tyle ile mi się podoba, bo sama napisałam że "pewnie się śmieje z przegrywów", nie mówię, że tak jest tylko, że tak przypuszczam. Dalej - grupa, do której kierowane są treści sama się nazywa "przegrywami",
@bezprzypau: tak, ale jeśli osobie, która ma zamiar popełnić samobójstwo podajesz tylko argumenty ku temu, to ktoś może mieć coś przeciwko dalszemu masowemu utwierdzaniu obcych, często młodych ludzi, w słuszności ich nieszczęścia. Mi tylko o to chodzi, wyraziłam, co myślę, a to, że każdy i tak zrobi, na co ma ochotę nie podlega dyskusji.
@vin42: Nic nowego, lewica nie moze zyc bez totalitaryzmu. Wiec powstawaly juz akcje (ostatnia ktora znam 2 dni temu) zeby masowo zglaszac go i doprowadzic do usuniecia konta lub bana. Tak ich dupka boli bo szarpanki wlasnie o nich gada wiec platki sniegu tak tego nie zostawia ( ͡° ͜ʖ ͡°)