Wpis z mikrobloga

• 66
Pracuje z ludźmi i trzeba się ubierać ładnie. Dzisiaj chłodno wiec założyłem skórzaną bomberkę, do tego pokryta srebrem biżuteria i prestiżowy zegarek. Jeśli chodzi o wybór – od lat hołduje tradycji i decyduje się tylko na te z metalową bransoletą. Troszkę nie rozumiem komediantów, którzy chcą przyflexować i zakładają skórzane paski. Przecież w oczach przeciętnego obserwatora taki sikor nie będzie się różnił niczym od zegarka babci Wiesi kupionym na targu za 30 złotych. Wydaje im się, że będą wyrywać agentki jak James Bond, niestety jedynymi które na nich spojrzą będą emerytki z osiedlowego warzywniaka… Ani to ładne, ani to męskie… Dobre gdy jesteś ciepłoseksualny albo masz więcej, niż 50 lat, ale nie dla młodego wilka, który właśnie zdobywa świat. Podoba mnie się ten Milgauss, solidny i ciężki, przynajmniej czuć ten pieniądz na ręku. Grzeje silnik i jadę do pracy. Dzisiaj lejemy stropy w Villa Park, i muszę ich od rana pilnować.

#kontrolanadgarstkow #zegarki #watchboners #modameska #streetwear #pokazauto #samochody #motoryzacja #chwalesie #wygryw #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
daeun - Pracuje z ludźmi i trzeba się ubierać ładnie. Dzisiaj chłodno wiec założyłem ...

źródło: comment_1604388869iIXf6ZLg6fuHQPDUwtFRWs.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@daeun: "Pokryta srebrem biżuteria" - posrebrzana, rzeczywiście, jak u każdego człowieka sukcesu xD

Nie materiał sie liczy a wykonanie, wzor i marka. To projekt indywidualny wykonany specjalnie dla mnie przez znanego nowojorskiego jewellera ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
via Android
  • 18
@daeun: ale wy musicie miec napierodlone w tych baniakach zeby takie bzdury wymyslac

@wywijas Tak, obrażaj dalej, ciekawe gdzie bedziesz mieszkał.. Z budowanych w tym roku 4 tysiecy mieszkań i apartamentów, sprzedałem juz całość. Zapisy na kolejne pieć. Ty myslisz ze ja tych ukrainców to ze sklepu biorę? autobusy nie nadążają wozić ich zza granicy, jak nie u-------i łapy diaxem, to utopi sie w cemencie, albo s-------i z rusztowania.
  • Odpowiedz
  • 13
Człowiek sukcesu, chłop który nie bał się ryzykować w życiu... i kto by pomyślał że jeszcze kilka miesięcy temu chodził do liceum?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@daeun: w sumie ok tylko po co się tym chwalić?

Te wpisy pelnią funkcje motywacyjną. Wykopki potrzebują dobrego wzorca.
  • Odpowiedz
@daeun: Niestety, twój styl nie jest w dobrym guście ale tak to bywa że zakompleksieni ludzie którzy nagle mają więcej kasy obwieszają się kiczem, robią kabaret z własnej osoby.
Dobrego stylu nie da się kupić, no chyba że zatrudnisz stylistę z prawdziwego zdarzenia, póki co wieś tańczy i śpiewa.
  • Odpowiedz