Aktywne Wpisy
ONVIF +416
Jakiś czas temu jadąc samochodem prawie rozjechałem kociaka który o 4:00 był na środku ulicy. Mokry, ubłocony i wychudzony. Mimo, ze nigdy jakoś za kotami nie przepadałem to wziąłem go do domu, żona go ogarnęła, zawiozła do weterynarza i daliśmy info po znajomych, że mamy kotka do oddania. Jakoś tak się złożyło, że akurat nikt nie chciał, do schroniska też jakoś nastroju nie było żeby go oddać.
Tak dorobiłem się kota.
I
Tak dorobiłem się kota.
I
notoelo +86
#kontrolanadgarstkow #zegarki #watchboners #modameska #streetwear #pokazauto #samochody #motoryzacja #chwalesie #wygryw #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
Król życia.
Nie materiał sie liczy a wykonanie, wzor i marka. To projekt indywidualny wykonany specjalnie dla mnie przez znanego nowojorskiego jewellera (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@wywijas Tak, obrażaj dalej, ciekawe gdzie bedziesz mieszkał.. Z budowanych w tym roku 4 tysiecy mieszkań i apartamentów, sprzedałem juz całość. Zapisy na kolejne pieć. Ty myslisz ze ja tych ukrainców to ze sklepu biorę? autobusy nie nadążają wozić ich zza granicy, jak nie u-------i łapy diaxem, to utopi sie w cemencie, albo s-------i z rusztowania.
@daeun skończył się na killem all
Weryfikowalem juz konto tutaj. https://www.wykop.pl/wpis/47025411
Pozdrawiam. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@zalogowany_jako
Te wpisy pelnią funkcje motywacyjną. Wykopki potrzebują dobrego wzorca.
Komentarz usunięty przez autora
Dobrego stylu nie da się kupić, no chyba że zatrudnisz stylistę z prawdziwego zdarzenia, póki co wieś tańczy i śpiewa.