Aktywne Wpisy

KanapkaPL +7
źródło: 1000004162
Pobierz
henrik-klenz +2
#danielmagical dajcie im spokój, to są żywi ludzie, mają uczucia, pragnienia, plany, wady itd. niech robią swoje, zostawcie im te konta, i tak nic nie mają, nigdy się nie dorobił niczego na własność i jeszcze go kopiecie leżącego

Hamilton 9
Bottas 9
Ricciardo 9
Kvyat 9
Verstappen 9
Gasly 9
Leclerc 8
Pérez 8
Sainz 7
Norris 7
Räikkönen 8
Giovinazzi 8
Latifi 8
Ocon 7
Russell 6
Vettel 6
Grosjean 5
Magnussen 5
Albon 4
Stroll 3
Powiem tylko tyle, xDD
#f1
RIC 9.8
BOT 9.2
LEC 9.0
VER 9.0
@odjatakpawlacz: Nie mam już subskrybcji więc mam tylko oceny bez opisów.
@Ghuthek Brytyjka mafia istnieje i wiadomo że nie jest obiektywna względem swoich (tak jak i my) ale raczej nie zaprzeczysz, że do momentu wypadku Russell miał genialny weekend, świetne kwalifikacje, odjechanie Oconowi, utrzymywanie tempa Norrisa, był w zasięgu punktów bez odpadnięcia połowy stawki. Chyba sporo jak na przedostani samochód w stawce.
- Brak optymalnego tempa. Nie byl w stanie odjechac trakcie pierwszego stintu Verstappenowi na wiecej niz 2 sek.
- Hamilton podcial go na zuzytych mediumach i w zasadzie nawet bez pomocy vsc mial go na strzala w momencie zjazdu na swoj pierwszy pitstop
- Utraty koncentracji, zwiedzanie pobocza i w efekcie wyprzedzenie przez Maxa po jednym z takich
Ciekawią mnie też kryteria oceny Hamiltona, słabe kwalifikacje, słaby start ale oczywiście 9 jest
@Ghuthek: ciekawe co musi zrobić żeby spaść poniżej 6, jak już wiadomo poniżej 7 spada kiedy ma wypadek za SC