Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#protest #4konserwy #neuropa #aborcja #konfederacja #bekazpisu
@ItsFine: Jadąc samochodem podejmuje ryzyko, by szybciej się gdzieś dostać. Kobieta uprawiając s--s również podejmuje ryzyko za cenę przyjemności. Jeżeli
No chyba że uważasz że można stworzyć taką definicję, która uznaje płód za człowieka, ale jednocześnie nie uznaje za
No ale pomimo tego ryzyka, karetka Ci pomoże, nie? To czemu nie można pomóc kobiecie? Alkoholika też ratujemy, pomimo że pije "dla przyjemności".
@ItsFine: Trudno płód w pierwszych tygodniach, czy miesiącach ciąży nazwać człowiekiem, ale w wyniku aborcji nie tylko usuwany jest płód, ale również przerywany jest proces ciąży który polega na rozwoju płodu do postaci człowieka. Dlatego powinien zajmować pozycję ważniejszą niż pies, włos ludzki, czy nowotwór.
Dlatego
Tak jak ja zakładam arbitralną granicę kiedy płód może zostać usunięty, ty masz arbitralną granicę tego kiedy zakładamy że komórka ma potencjalną szansę być człowiekiem.
Poza tym - jeśli
@ItsFine: Różnica polega na tym, ze sam plemnik czy sama komórka jajowa nie rozpoczynają procesu ciąży, dopiero rozpoczyna się on w wyniku wniknięcia plemnika w komórkę.
@ItsFine: Demagogia. Płód człowieka posiada ludzki DNA, podczas gdy gamety posiadają jedynie połowę chromosomów.
Ponadto nie tylko płody, ale również
Dlatego pisząc o potencjale musisz sie liczyć z tym, że ten sam argument można zastosować do np. plemników. A to, że się z
@bubukuku: Przecież on nigdy nie był za wolnym wyborem człowieka w kontekście socjalno-społecznym a jedynie gospodarczym.
On od początku był zamordystą
Przecież Korwinowi można wiele zarzucić ale nie to, że ma inne poglądy niż mówi.
On od dawna był przeciwny aborcji i innymi, dość kontrowersyjnymi społecznie tematami o których mówił wprost.
Czemu szukasz sobie sztucznie przeciwnika jak nigdzie nie napisałem, że jestem zwolennikiem wizji konfy i daleko mi do narodowca?