Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#protest #4konserwy #neuropa #aborcja #konfederacja #bekazpisu
@rorf46: płód nie znalazł się tam z powietrza, albo dlatego, że chciał. Znalazł się tam w wyniku zapłodnienia na które kobieta się zgodziła. No chyba, że mówimy o gwałcie, ale całkiem inna sprawa, którą należy osobno rozpatrzyć
@rorf46: Kobieta uprawiająca s--s musi liczyć się z tym, że może zostać zapłodniona. Jeżeli już zostanie zapłodniona tworzy się życie ludzkie, a jego przerwanie to morderstwo. Dziecko w łonie matki znajduje się wyłącznie w wyniku jej działań
Komentarz usunięty przez autora
@rorf46: no właśnie. Bardzo wygodnie macie to rozumowanie. Płód to nie dziecko wiec można się bez wyrzutów sumienia go pozbyć. Aborcja jako forma zabezpieczenia
@CzeXD: w sumie podoba mi się to podejście
Watykan też mógłby ogłosić kiedy uznaje się że płód ma duszę (a więc aborcja od tego momentu byłaby grzechem ciężkim a poronienie szło z pełnym pakietem - pośmiertny chrzest i katolicki pochówek z pełnym ceremoniałem) i byłoby wszystko spójnie.
Skoro jest oczywiste że nie robi się pogrzebu z całym ceremoniałem poronionemu zarodkowi
@bubukuku: islam i tak jest bardziej liberalny w tej kwesti niż Katoliban
Komentarz usunięty przez autora
To niemożliwe, bo to już zrobiło PO i SLD, niszcząc praworządność w Polsce.