Wpis z mikrobloga

Ma ktoś problem z Fb Dating, i nie może polubić żadnej osoby, bo od dwóch dni gdy chce polubić jakiś profil wyskakuje mi okienko "czas na przerwę wróć później aby przesłać więcej polubień"?

#facebook #tinder
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@goblyn Mi po wieczornym likowaniu wpadło 18 dopasowań, teraz mam kogo polubić a nie mogę, ty się zgubiłeś w systemie a ja nie wiem może już mam jakiegoś bana xD, funkcja działa od kilku dni to pewnie coś tam nie zagrało. Pisałem do supportu ale jak na razie zero odzewu.
  • Odpowiedz
@Kiritsugu1155: coś ten system jest niedorobiony. Niby algorytmy miały wyszukiwać osoby dopasowane do siebie, a ja mam rozstrzał propozycji od Roksan i Karyn po niemal zakonnice. Z zasięgiem też różnie, bo ustawiłem do 80 km, a połowę propozycji mam 100+.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kiritsugu1155: To jest chyba spierdzielone. 194 wzrostu, jakimś Chadem co prawda nie jestem (ale tragedii też nie ma) i zero dopasowań mimo, że od 2 dni lajkuje. Zrobiłbym jeszcze test z zapolowaniem na "wieloryba", czy rzeczywiście problem z algorytmem, ale trochę się cykam xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Kekekekek po zmianie lokalizacji przesunąłem max 10 profili i znów to samo, myślałem że nie ma nowych osób ale mimo komunikatu polubiam nowe profile i nowe też się pojawiają, a z strony supportu nadal cisza.
  • Odpowiedz