Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +574
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +9
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

Kompromis jest tylko dla dewiantów/szamanow w sukienkach a nie dla kobiet xD
Tak się nie robi w demokratycznym
źródło: comment_1604124669LDJVkjgkNkt9QHRs8LO4gv.jpg
Pobierzjezeli ma zasloniete usta, nos, oczy i nie ma otwartych ran na ciele to w czym jest problem?
to juz jest kolejny raz kiedy kobiety strajkuja w sprawie aborcji. gdyby nie bylo wyroku nie byloby protestow, a przyszlosci jeszcze nikt nie potrafi przewidziec.
źródło: comment_16041257638XKkj98j5tA3L3EVSKYnQc.jpg
PobierzPS. Z tego co widzę oczu nie ma zasłoniętych ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Mazurski_Separatysta: nie dotyczy to oczywiście wyborów. Wtedy agitacja wyborcza może się bez problemu odbywać. No i nie zapominajmy że msze obecnie też mogą się odbywać.
"Teraz rząd zagrał nieczysto i myślał, że nikt na ulice nie wyjdzie"
Nie, rzad bardzo dobrze wiedzial co robi i czemu robi to teraz. Wzrost zachorowan, lockdown, zapchane szpitale, policja na ulicach, to wszytsko bedzie zepchniete na protestujących. Ciemny lud to lyknie w TVP bez problemu. To bylo celowe zagranie ze strony rzadu, trzeba byc slepym aby tego nie widziec, tam oprocz sasina nie ma glupich ludzi to sa wytrawni
źródło: comment_1604130209IPZR6ZF6B7Kuin7viYMjDz.jpg
Pobierz