Wpis z mikrobloga

A może by tak przestac nazywac ich "nacjonalistami" stoi to bardzo blisko "patriotów" ludzie ktorzy jakos interesują sie i dbaja o swój kraj życzą mu jak najlepiej. A to sa zwykle sebki i bandyci którzy szukaja pretekstu by kogos pobic, z orzelkiem na p----i i flaga polski na profilu fb. Wiedzy żadnej, tylko tyle co z propagandowych fp z facebooka "stop islamizacji Europy". Dla mnie to zwykli bandyci i patologia.

#protest #bekazpisu #bekazpodludzi #patologia
Ancymoon1 - A może by tak przestac nazywac ich "nacjonalistami" stoi to bardzo blisko...

źródło: comment_1604090077zarsyT0zGypn2onkXzmKD5.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wojtoon nie każdy kościół jest zabytkiem. Nikt nie niszczy kultury. Kulturę niszczyli Niemcy i związek radziecki rozkradajac kraj, mienie, dziela sztuki, zmieniając podręczniki, rusikacja, germanizacja, mordujac ludność i inteligencję. To jest niszczenie kultury. A nie pomazanie zmywalnymi rzeczami kilku kościołów. Wiec niszczenie kultury to trochę wieksze zjawisko niz to co sie dzieje obecnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ancymoon1:
A pomniki?

Co to za idiotyczne tłumaczenie, że jak jakiś obiekt nie ma 200lat to nie jest elementem kultury?
To po co składamy kwiaty przed tablicami poległych które zostały powieszone miesiąc temu - wywalić bo jak nie są stare to nie są nośnikami
  • Odpowiedz
  • 0
@wojtoon nie kazdy kościół jest zabytkiem. Pozatym ktoś kto jest tak wrazliwy na uczucia religijne i ich uraze jednocześnie wyzywa mnie gimbolewakow nie przejmując sie moimi uczuciami. Trochę hipokryzja. Bo ja nic nie pomazalem i Ja Cie nie obrażam. Dlatego nie bede dalej z Toba dyskutowal. Tym bardziej jeżeli dla Ciebie napaść-pobicie to to samo co pomazanie budynku.
  • Odpowiedz