Aktywne Wpisy
kuba181797 +32
Rekrutowałem dziś juniora i serio, zaczynam się zastanawiać, gdzie ci wszyscy kandydaci się uczą... Zadaję proste pytania, a oni patrzą na mnie, jakbym pytał o teorię strun. Przykład? Pytam: Jak działa algorytm quicksort?. W odpowiedzi – pustka.
No to próbuję coś łatwiejszego: Opowiedz mi, jakbyś zarządzał stanem aplikacji. Zamiast konkretów, słyszę: „Korzystam z gotowych paczek”. Ok.
Próbuję dalej: Jakie są sposoby na uniknięcie memory leaków w aplikacjach mobilnych? Cisza. Jakby temat zarządzania pamięcią był jakąś czarną magią.
Może
No to próbuję coś łatwiejszego: Opowiedz mi, jakbyś zarządzał stanem aplikacji. Zamiast konkretów, słyszę: „Korzystam z gotowych paczek”. Ok.
Próbuję dalej: Jakie są sposoby na uniknięcie memory leaków w aplikacjach mobilnych? Cisza. Jakby temat zarządzania pamięcią był jakąś czarną magią.
Może

pastibox +212
Przez ostatnie 12 miesięcy ubyło -156k Polaków
https://x.com/RafalMundry/status/1849135851340472606
Daleko to my tak nie zajedziemy.
#nieruchomosci #demografia
https://x.com/RafalMundry/status/1849135851340472606
Daleko to my tak nie zajedziemy.
#nieruchomosci #demografia
źródło: temp_file5511082166805702828
Pobierz

#protest #aborcja
Wspierasz protesty ponieważ:
Jak można popierać w takim kryzysie obalenie rządu i destabilizacje kraju?
Jak można popierać niszczenia kościołów?gdzie my kur...żyjemy?w afryce żeby się jak dzicz zachowywać?
A na koniec...JAK MOŻNA NA POMNIKU AK WYWIESZAĆ TĄ KOLOROWĄ SZMATE I MALOWAĆ PO NIM?
Ja mówie dość.
Ja się coraz bardziej obawiam że jeżeli te protesty coś dadzą to po prostu zamienimy jednych ekstremistów na drugich i koniec końców będzie podobna chujnia.
I tak rząd nie zostanie obalony, tu raczej chodzi o pokazanie tego, że władza panująca aktualnie się nie podoba obywatelom. Wiadomo fajnie gdyby rząd przeżył renowacje, ale na pewno nikt nie rząda jakiejś anarchii xD bez przesady
Akurat większość osób która bierze udział w protestach nie popiera ataku na kościół, bo wielu duchownych pomaga niepełnosprawnym itp. Wiec wplątywanie w to kościołów jest glupie, chyba ze mowa o konkretnych jednostkach o z-------h swiatopogladach, konkretnych duchownych ale nie samego kościoła jako po prostu kościoła.
@vateras131: Albo gorsza, lewica to jeszcze większy socjal.