Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +146
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
źródło: temp_file2449235845402493908
Pobierz
rozowyslonikx +185
2700 plus prąd i gaz za takie coś na grunwaldzie #poznan
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#strajkkobiet #protest #lodz
Komentarz usunięty przez autora
@ediz4: Upadek kultury politycznej nastąpił dużo wcześniej. Jak wspomnę sobie czasy dyskursu politycznego w czasach AWS, SLD, PSL to co dzieje się obecnie to rzucanie w siebie gównem. Niemniej ludowi podobają się igrzyska, są emocje, jest "wojna", są "mordy zdradzieckie", jest lepszy i "gorszy sort" zatem niech festiwal trwa. Nie ma już jedności w narodzie i przypuszczam, że nie będzie.
btw. Gdzie to
źródło: comment_1603872189FkDQ3zOTEeJ0TaLzdMbEka.jpg
Pobierzźródło: comment_1603872206lvB4NPe4J7E0punxVT1wP2.jpg
Pobierz@StaryMadryElf: Czyli co konkretnie?
Władza eskaluje? Ty słyszałeś wypowiedzi tej przywódczyni strajku?
@ediz4: Przywódczyni strajku nie ma żadnych umocowań prawnych, rozumiesz? Jak się zespół w pracy/albo dzieci nie zgadzają z Twoją decyzją to też starasz się antagonizować pracowników/dzieci, czy raczej starasz się łagodzić sytuacje, żeby zespół osiągnął zamierzone cele? Jakby w firmie w których pracowałem wyszedł samozwańczy menagier i zaczął antagonizować zespół to dostałby dyscyplinarkę w ciągu 2 min i nie miałoby to znaczenia,
@ediz4: Jeszcze jedno, bo mam trochę więcej czasu. Nie, to nie ona zorganizowała. Zdecydowanie przeceniasz tę Panią, mało tego patrząc na kobiety z mojego otocznia 80% strajkujących nawet nie zna jej imienia i nazwiska, jej poglądów (jeśli w ogóle jakieś posiada poza "j---ć władzę"). A moja ocena jest taka, że ta Pani jest przekleństwem tego ruchu
@StaryMadryElf: To dlaczego idą na wydarzenie przedstawiane jako "Strajk Kobiet" przez nią firmowane? Twierdzisz że nie wiedzą przeciw czemu protestują i nie wiedzą jakie postulaty chcą osiągnąć?
Ta kobietę? Przecież widać że jest bardziej radykalna niż partia Razem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a to się nie uda. Smutne jest że nikt normalny nie przewodzi tym protestom
@ediz4: Ba, ona jest nawet bardziej radykalna niż konfederacja: https://dorzeczy.pl/kraj/101342/nie-chcemy-zydow-homoseksualistow-aborcji-podatkow-ue-mentzen-oglasza-piatke-konfederacji.html?fbclid=IwAR3CJqFheOpSV0rczfectCeFAGM2JJG9bSUyHCTvaQ9j12joukpo9RKnKW4
Tak czy inaczej ta wulgarna Pani na czele tego spontanicznego ruchu obywatelskiego kobiet to zło dla kobiet i prezent dla naczelnika. Chyba lepszej "karty" nie mogł dostać.