Aktywne Wpisy

rubble +668
Zaginął mój przyjaciel. Osiedle jar, mógł kierować się w kierunku Lulkowa, Łysomic, lub Papowa #torun #kujawskopomorskie #wykopefekt
źródło: temp_file4497073758575679789
Pobierz
Lolenson1888 +228
Jak bardzo wierzycie w teorię martwego internetu?
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
źródło: 528B954A-3D48-49E7-805A-EF656DC6377D
Pobierz

#iptv #kodi #plusx #teleelevidenie #telekomunikacja
Są gdzieś jakieś fora branżowe gdzie można poczytać jak tacy magicy to robią?
Jakby mieli swoje karty to ten kanał dalej by śmigał
@Miecz12: Karty mają swoje, tu chodzi o odbiornik w którym można "grzebać". Canal+ zmienił zasady i odbiorniki mogą być tylko ich, tym samym zablokowali mechanizmy, że z jednego transpondera możemy sie dogrzebać do sygnału wielu kanałów i robić stream.
nic takiego nie zablokowali, dalej tak można robić, jedyne co zablokowali, a raczej zmienili kodowanie na c+4k dlatego tego kanału nie ma, ale tak jak mówię, gdyby mieli swoje karty
Potrzebujesz:
@misioneos dostawcy kupuja tez restreamy, np kupujesz 150 polaczen do serwera po 2$, ustawiasz 100 polaczen na sztywno do kanalow plus 50 polaczen do 100 kanalow mniej popularnych on demand. ( ͡º
@Miecz12: Masz naprawde stare i nieaktualne informacje.
Operator wyczyścił uprawnienia dla C+ 4K na modułach CI+. Oferuje ten kanał jedynie na Ultrabox 4K i CI+ ECP.
Streamowanie z E2 + CI+ ECP też ci nic nie da bo aktywna jest warstwa ECP na takim module i jak odbiornik nie jest 'ecp ready' to masz
No i trzeba jeszcze kupić coś w stylu: https://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=watermark+hashcode - o ile w ogóle istnieją dla sygnału 4k
bo jak wyskoczy nr karty na meczu to game over xD