Aktywne Wpisy

baemaj +71
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Ketoprofen +52
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
źródło: 528B954A-3D48-49E7-805A-EF656DC6377D
Pobierz@Lolenson1888: nie odpowiadam na durne pytania botów.
Te stare babcie to też boty
@Kj5s6f2dk7s54o: To nie bot, tylko coś znacznie gorszego. To bordo.
źródło: IMG_3560
Pobierz@rolnik_wykopowy: abstrahując od wątku to "chłopski rozum" to po prostu zdrowy rozsądek więc takie zdanie (mające w domyśle szydzić z tego typu myślenia) jest błędnie sformułowane bo zdrowy rozsądek to nie jest coś, z czego powinno się śmiać.
Elektroda się liczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)