Wpis z mikrobloga

Aborcja to morderstwo. Za zabicie zwierzyny mozna iść siedziec a wy chcecie ludzi mordować. Zawsze mozesz zostawić dziecko w ośrodku, komuś, ktoś może pomóc, zawsze jest jakieś wyjście, ale 15 letnie Julki wiedzą najlepiej. Wstyd mi za was.

#protest
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarolaG17 nie wiedziałam, że Polska jest tak rozwiniętym krajem, że ma aż tyle miejsc w domach dziecka i ośrodkach pomagających takim ludziom, wręcz doskonale wiem, że takie przybytki są zapełnione. Nie wiedziałam też, że Polska ma aż tylu anastezjologów dziecięcych, którzy umożliwiliby godnie odejść urodzonemu dziecku z wadami nie pozwalającymi mu na przeżycie. Bo nie ma. Nie wiedziałam, że Polska ma tyłu psychologów i psychiatrów, którzy pozwoliliby przygotować się rodzicom na
  • Odpowiedz
@KarolaG17: Tu nie chodzi o mordowanie dzieci - jestem byłym wyborcą konfederacji, a aborcję uważam za morderstwo - ale uważam też, że to kobieta powinna mieć wybór i to jej sumieniu należało tą decyzję zostawić - kompromis był dobry - zapewniam, że większość ludzi protestuje bo odebrano im wolność, a nie dlatego, że planowała sobie pozabijać dzieci w weekend :)
  • Odpowiedz