Wpis z mikrobloga

Jezeli jest tu jakis zapasnik to niech mi odpowie :) Jak Khabib to robil, ze rzucal takimi gosciami jak Abel Trujillo jak szmatka do podlogi. Typy, ktore byly nabite jak konie, podejrzewam ze silniejsi od niego, mistrzowie zapasow w USA gdzie ten sport jest sportem akademickim. On wycieral tam nimi podloge... to wygladalo jakby sparowal z randomem z ulicy. Technika, doswiadczenie, warunki? Niech mi to ktos rozjasni pls #ufc #mma
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@invictus-: Sambo zaporzycza dużo chwytów z Judo, więc zawodnicy Sambo uczą się bardziej balansu ciałem i obaleń opartych bardziej o wytrącenie przeciwnika z równowagi, aniżeli przesiłowanie go jak w zapsach czy bjj. Dlatego Khabib miota większymi jak szatan.
  • Odpowiedz
@HarvestinSeason: No właśnie to mnie dziwiło, zobacz takiego Trujilo, k---a koń totalny na bank na b----e. A z Khabib zaliczyl nim najwiecej takedownow :D Sam nie wyglada jakby byl ponadprzecietnie silny, jest raczej ,,plaski", nie widac mu miesni jak innym zapasnikom.
  • Odpowiedz
@invictus-: Zapasy a zapasy w mma to są dwa różne światy, Khabib ma idealnie ogarniete zapasy pod mma, nie marnuje dużo siły uwiesza się nanprzeciwniku i go męczy a nie robi głupich rzutów które kosztują dużo energii
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@invictus-: z-----------e i talent, to jest odpowiedź na nurtujące Cię pytanie

tak samo masz chociażby w piłce nożnej, masz ronaldo i messiego, cała reszta mimo, że mocna to nadal level niżej

Mnie najbardziej i tak nurtuje jedno pytanie, ile jest nieodkrytych talentów, którzy byliby dziesięć razy lepsi od kebaba, ronaldo, messiego itd.
Na świecie jest 7 j------h miliardów ludzi, ile trenuje piłkę nożną, zapasy i inne sporty? pewnie niewielki procent.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: To jest właśnie to :D Znam wiele osób ktore mają ogromne predyspozycje do czegos, ale najzwyczajniej w swiecie maja w------e j---a :P Po prostu sie im nie chce, albo to dla nich nie ,,to"
  • Odpowiedz
@invictus-: Myślisz ze Khabib jest czysty? Ktoś tam z zawodników ufc narzekał że nie był badany przez USADe podczas pobytu w Brazylii. W Dagestanie też pewnie walą na pełnej. Jego ziomek islam był zawieszony za środki dopingowe. Emiraty go chronią, wczoraj jeździł w kordonie policji. Może walić ile chce. Khabib jest ogromny jak na lekką, w ostatniej walce nie zrobił wagi, na tagu jest film. Gaetje niby d1 zapaśnik a
  • Odpowiedz