Aktywne Wpisy

MonazoPL +66
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
johann_10 +52
Minimum 350 zł/h dla lekarza pierwszego kontaktu, wychodzi jakieś 59 tys. minus ryczałt 14% za odpowiednik jednego etatu.
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
źródło: IMG_4200
Pobierz

źródło: comment_1603561760aDscLlyjgTBYuii0tj97vM.jpg
Pobierz@byz45: tak, wyborcy konfederacji
Komentarz usunięty przez autora
@OddajButa123: W urojeniach neuropków
@SergeantReal: @IdzPanZTakimTym: Ja nie jestem neuropkiem a już dawno zauważyłem, że wystarczy jedynie spojrzeć na twittera czempionów logicznego myślenia z konfederacji i ich wyznawców by zobaczyć jakie mają poglądy. Nawet tutaj na wypoku nieźle to widać na głównej. Dochodzą do tego jeszcze fiksacje analne jakiejś części społeczności na wypoku, która interesuje się mocno
https://panoptykon.org/tematyczne/prywatna-cenzura
@SergeantReal: starczy odwiedzić grupkę na fb (ponad 40 tys. członków) KONFEDERACJA - GRUPA SYMPATYKÓW by przekonać się że to nie urojenia, także zamilcz trollu.
Komentarz usunięty przez autora