#anonimowemirkowyznania Jeżeli formą protestu może być protest ekonomiczny to co doradzicie kobietom? Wybrać wszystkie pieniądze z banku i zamienić na dolary? Pozbyć się kredytowek, limitów odnawialnych, debetów i kredytów, gdyż to one trzymają was w ryzach i musicie na nie pracować? Masowo zwalniać się z pracy, wyjeżdżać z kraju, jakie macie pomysły na ekonomiczny protest? Wrzucam anonimowo, bo w obecnych czasach strach podpisywać się pod takim pytaniem swoim imieniem. Napiszcie swoje pomysły tak, żeby rząd powiedział ekonomiści was nienawidzą znalazły cudowny sposób, jak wymusić swoje postulaty na rządzących. Przy kryzysie ekonomicznym zaczną podnosić podatki i winy już nie zwalą na opozycję i może przegrają #rozowepaski #aborcja #protest #protest
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
Jeżeli formą protestu może być protest ekonomiczny to co doradzicie kobietom? Wybrać wszystkie pieniądze z banku i zamienić na dolary? Pozbyć się kredytowek, limitów odnawialnych, debetów i kredytów, gdyż to one trzymają was w ryzach i musicie na nie pracować? Masowo zwalniać się z pracy, wyjeżdżać z kraju, jakie macie pomysły na ekonomiczny protest? Wrzucam anonimowo, bo w obecnych czasach strach podpisywać się pod takim pytaniem swoim imieniem. Napiszcie swoje pomysły tak, żeby rząd powiedział ekonomiści was nienawidzą znalazły cudowny sposób, jak wymusić swoje postulaty na rządzących. Przy kryzysie ekonomicznym zaczną podnosić podatki i winy już nie zwalą na opozycję i może przegrają #rozowepaski #aborcja #protest
#protest
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f92fddac53de577b9aaea02
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: tez mi sie marzy zeby pisowcy zostali we wlasnym sosie i sprobowali sie utrzymać chocby tydzień.
Komentarz usunięty przez moderatora