Aktywne Wpisy

unicorn_ +24
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda
Jaadammm +390
W latach 2014-2024 zapłaciłem 36 850 zł za obowiązkowe ubezpieczenie OC mojego samochodu.
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby
W tym samym okresie ubezpieczyciel wypłacił z mojego OC… 1 200 zł – na naprawę zarysowanego zderzaka komuś na parkingu.
Mimo to nie mogę zdecydować, że skoro praktycznie nie korzystam, to przestanę płacić. Nie mogę nawet przenieść tych pieniędzy na swoje konto i samodzielnie pokryć ewentualne szkody w przyszłości.
Gdyby

W ogóle mirasy co za historia, jako, że nie bylibyśmy sobą, gdybyśmy czegoś nie o------i przy rozstaniu, więc zaprosiliśmy wszystkich naszych bliższych znajomych, którzy akurat byli pod ręką - poprosiliśmy ich, żeby w miarę możliwości ubrali się elegancko, więc wszyscy przyszli w garniturach, marynarkach etc. Jak już wszyscy się zebrali, oczywiście atmosfera mega tajemnicy, nikt nie wie o co nam chodzi, czy zaciążyliśmy, czy zaręczyny, czy wyjeżdżamy gdzieś XD po prostu siedzieli i czekali aż im powiemy, popijaliśmy piwko etc.
No i w końcu powiedziałem, że nadeszła ta chwila, ubrany w garnitur (dziewczyna wymalowana, szpilki, ogólnie ładnie), klęknąłem przed nią (wszyscy miny jakby nagle zobaczyli papieża XD), po czym po chwili wstałem i powiedziałem, że tak naprawdę, to żartujemy i zrywamy ze sobą XD
O ile wtedy mieli ciekawe miny, o tyle ich min po tym ogłoszeniu nie zapomnę - wszyscy siedzą kompletnie zatkani, nie wiedzą co powiedzieć i tylko jeden kumpel w takim dziwnym momencie ciszy popił sobie piwka XD
't was a good day XD #coolstory
@Aberworthy: sugerujesz, że straciłem szansę na pozbycie się Ciebie? damn XD
@Nadrill: na szczęście to byli bliżsi znajomi, wyrozumiali na takie śmieszki XD
@anisek: #gimbazamocno xD