Aktywne Wpisy
Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za
Od kiedy odkryłem na Allegro soki tloczone z jabłek i innych owoców nie mogę się nadziwić jak mógł mi smakować te chemiczno-cukrowy ulep zwany colą XD
A taki sok nie dość że jest dobry, to jeszcze ma większość substancji odżywczych surowych owoców.
A teraz, po tych podatkach cukrowych to jeszcze ceną wygrywa, bo da się dostać 20l za 50 zł, czyli po 2,5 zł za litr.
#ciekawostki #pijzwykopem #gotujzwykopem #protip #dieta
A taki sok nie dość że jest dobry, to jeszcze ma większość substancji odżywczych surowych owoców.
A teraz, po tych podatkach cukrowych to jeszcze ceną wygrywa, bo da się dostać 20l za 50 zł, czyli po 2,5 zł za litr.
#ciekawostki #pijzwykopem #gotujzwykopem #protip #dieta
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Skoro aborcja jest nie konstytucyjna to nic się nie dzieje, czym dziś jest konstytucja skoro rząd na czele z prezydentem i karakanem gwałci ja na każdy możliwy sposób. I nie ponosi za to żadnej odpowiedzialności