Wpis z mikrobloga

@Vigonath: ale jeżeli np sa ludzie jak ja którzy maja x pieniędzy i x jest w sumie najmu np 5k i chcą telefon który będzie działać przez najmu 3 lata i normalnych rozmiarów to czemu mam nie kupić tylko przez to ze ktoś nie ma tych 5 tysięcy i uważa ze xiaomi lepsze? tym tokiem rozumowania to np czemu ludzi kupują mercedesy skoro ford tez ma 4 kola... czy w
  • Odpowiedz
@Secretariat: Ale bełkot. Jest 2020 rok i ciężko znaleźć telefon który nie będzie się sprawował przez śmieszne 3 lata. A ludzie którzy potrzebują najlepszego telefonu na rynku bez patrzenia na cenę biorą oczywiście OnePlusy bo to najlepszy sprzęt.
  • Odpowiedz
@Vigonath: no właśnie pokazałem ze w benchmark których xiaomi fanboys używają iPhone bije na głowę, aparat? iPhone, system? iPhone techniczny suport i wymiana? iPhone wiec w czym lepszy OnePlus, do tego powiedz mi który telefon jest wielkości 12 mini, ma wyświetlacz 5,4 Face ID lub podobne, 5G, dual sim, i tak potężny procesor i go kupie, nawet wrzuca na wypok potwierdzenie
  • Odpowiedz
@Vigonath: BTW wiekszosc mirkow na wykopie pisze ze ich samsungi z średniej polki po roku dwóch zwalniają a gdy mowie działają 3 lata to działają z ta sama predkoscia maja te same update systemu a nie ze działają ale w sumie to wolniej
  • Odpowiedz
@Vigonath: pytałem zebys pokazał mi telefon który jest podobny do iPhone 12 mini a go kupie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jaki najem? zdaje sobie sprawę ze mój polski nie jest najlepszy ale znów nie mow ze pisze cos czego nie napisałem
  • Odpowiedz