Aktywne Wpisy

broker +67

Krupier +48
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

Tamata Łempicka to komiks o kobiecie z krwi i kości – kochanej przez arystokrację i inteligencję, oddanej sztuce, kochającej rodzinę, uparcie walczącej o swoją wolność. Zupełnie nieidealnej. Czasem wygłosi zbyt patetyczną kwestię – choć moim zdaniem w tych fragmentach Greiner nie omsknął się długopis, to język epoki, którą zdążyliśmy zostawić daleko za sobą, choć bardzo wiele jej zawdzięczamy. Włączcie Kabaret, otwórzcie komiks, sięgnijcie po Colette albo Witkacego. Wszyscy ci ludzie zostawili po sobie wiele śladów, które są wciąż obecne w naszej kulturze i popkulturze.
Recenzja komiksu Tamara Łempicka
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_16033735122OhqfhSRK9otC8WKo0WAC6.jpg
Pobierz