Aktywne Wpisy

Salido +256
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz
GetRekt 0
Mirki, mam taki syfon pod zlewem w kuchni. Ostatnio różowa myła ta szafkę i dziś zauważyłem, że z zaznaczonego miejsca cieknie woda. Czy tam powinna być jakaś zatyczka? Jeśli tak, pod jaką nazwą jej szukać w sklepach?
#hydraulika #pytaniedoeksperta
#hydraulika #pytaniedoeksperta
źródło: image_picker_0AE297FE-71A8-4FCC-A13A-2E149A383AF2-95831-0000285F5BDDA8DF
Pobierz

Myślałem że 150 zł nie więcej. A idź.
Ten był na allegro niedawno za 600zl ktoś sprzedawał. Kwestia gustu. Poszukaj jaki masz budżet jeśli nie chcesz to nie musisz automata brać może być kwarc do 600zl na pewno coś wychaczysz i będziesz nosił z dumą a hilfiger niech się zajmie majtkami. Zegarki zostawi specjalistom
Na zdjęciu on może ładnie wygląda ale idź do sklepu i go zobacz i załóż na rękę. Zobaczysz jak będziesz się z tym czuł
Google da ci odpowiedź, ja po prostu myślałem że ten hilfiger kosztuje do 200zl ale jak masz wydać sześć stów na zabawkę to wolałbym nawet dołożyć dwieście a mieć zegarek który aż chce się nosić bez wstydu.
Mi by było szkoda 600zl na zegarek z modowe marki
Brawo @xdrcftvgy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora