dzisiejszy temat to: "a memory as a child" może nie ma tu wiele animacji, ale ciężko było to poskładać do kupy i narysować samochód bo tego nigdy nie potrafiłem ( ͡°ʖ̯͡°) przez weekend spróbuję zająć się kolejnymi tematami, pamiętam też o obiecanym rozdajo i chyba mam pewien pomysł ( ͡º͜ʖ͡º)
więcej na moim tagu: #w8jek a jeśli ktoś chce być wołany do kolejnych krótkich animacji to niech plusuje pierwszy komentarz pod wpisem, bo ostatnio kilka osób zaspamowałem niechcianym wołaniem,
@magenciorek: dzięki, jak ktoś poszuka trochę to znajdzie, nie chcę żeby mnie wzięto za spamera ;) @DonFurajkresko: dzięki! @Jankojaneczko93: używam tabletu do rysowania (intuos), rysuję w photoshopie, a skłądam w after effects, na tą z samochodem to było więcej składania niż rysowania, trzeba było narysować samochód, kierowce, pasażera, animacyjnie rysowałem ślady od opon, TUTAJ jest kilka making ofów z moich poprzednich animacji, może coś CI pomoże
@WUJEKprzezUzamkniete: Boże chłopaku, Twoje animacje są po prostu wspaniałe! Niesamowicie trafiają w moje gusta :) Dziękuję że się tym dzielisz, rób to co robisz bo wychodzi Ci świetnie! Powodzonka :)
@WUJEKprzezUzamkniete: Jak zobaczyłem kreskę na tagu, to od razu mi się to przypomniało. I widzę, że dobrze skojarzyłem. Obłędne te twoje twory. Chylę czapki! ( ͡º͜ʖ͡º)
@WatahaSzklanychWazek0: dziękuję bardzo! @DOgi: wszystko robię w 1080p, tylko ścinam, żeby na gify tutaj się zmieściło ;) @taki_tam_ktos: o, to odkopałeś dopiero :) dzięki wielkie! @Karaszko: ʕ•ᴥ•ʔ
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
może nie ma tu wiele animacji, ale ciężko było to poskładać do kupy i narysować samochód bo tego nigdy nie potrafiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
przez weekend spróbuję zająć się kolejnymi tematami, pamiętam też o obiecanym rozdajo i chyba mam pewien pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º)
więcej na moim tagu: #w8jek
a jeśli ktoś chce być wołany do kolejnych krótkich animacji to niech plusuje pierwszy komentarz pod wpisem, bo ostatnio kilka osób zaspamowałem niechcianym wołaniem,
dobrego piąteczku!
#animacja #tworczoscwlasna #aftereffects #creepy #nightdrive i wersja z dźwiękiem
źródło: comment_1602861163GeONCrOGYznYTAQocTVltS.gif
Pobierz@DonFurajkresko: dzięki!
@Jankojaneczko93: używam tabletu do rysowania (intuos), rysuję w photoshopie, a skłądam w after effects, na tą z samochodem to było więcej składania niż rysowania, trzeba było narysować samochód, kierowce, pasażera, animacyjnie rysowałem ślady od opon, TUTAJ jest kilka making ofów z moich poprzednich animacji, może coś CI pomoże
Dziękuję że się tym dzielisz, rób to co robisz bo wychodzi Ci świetnie! Powodzonka :)
@DOgi: wszystko robię w 1080p, tylko ścinam, żeby na gify tutaj się zmieściło ;)
@taki_tam_ktos: o, to odkopałeś dopiero :) dzięki wielkie!
@Karaszko: ʕ•ᴥ•ʔ
https://www.youtube.com/watch?v=hjXW-gn2K-k ( ͡° ͜ʖ ͡°)