dzisiejszy temat to: "a memory as a child" może nie ma tu wiele animacji, ale ciężko było to poskładać do kupy i narysować samochód bo tego nigdy nie potrafiłem ( ͡°ʖ̯͡°) przez weekend spróbuję zająć się kolejnymi tematami, pamiętam też o obiecanym rozdajo i chyba mam pewien pomysł ( ͡º͜ʖ͡º)
więcej na moim tagu: #w8jek a jeśli ktoś chce być wołany do kolejnych krótkich animacji to niech plusuje pierwszy komentarz pod wpisem, bo ostatnio kilka osób zaspamowałem niechcianym wołaniem,
@kamyczeq: @CAPSLOCK: chyba był podlinkowany we wpisie, ale jakby co, to tu macie ig ;) @Acros: właśnie ciągle mi coś nie pasowało, dzięki, pokombinuję z tym jeszcze zanim będę składał w całość :) @Alfiarz: udostępniam tylko do patrzenia, byłbym wdzięczny gdyby nikt tego nie wykorzystał do innych celów
@WUJEKprzezUzamkniete: O maj god, ten holograficzno-vhs'owy efekt w animacji wewnątrz auta to takie 10/10. Strasznie podoba mi się i filtr i dobór światła, te zielonkawe przebitki. Wspaniała robota.
@NaopaK: diaboł! @danio93: to takich timelapsów nigdy nie robiłem, nie wiem czy bym umiał dobrze to złożyć :( @Kruppe: tu będą: #w8jek @60scnds: dzięki! łatwo przesadzić z takimi efektami, więc fajnie, że jednak się podoba ;)
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
może nie ma tu wiele animacji, ale ciężko było to poskładać do kupy i narysować samochód bo tego nigdy nie potrafiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
przez weekend spróbuję zająć się kolejnymi tematami, pamiętam też o obiecanym rozdajo i chyba mam pewien pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º)
więcej na moim tagu: #w8jek
a jeśli ktoś chce być wołany do kolejnych krótkich animacji to niech plusuje pierwszy komentarz pod wpisem, bo ostatnio kilka osób zaspamowałem niechcianym wołaniem,
dobrego piąteczku!
#animacja #tworczoscwlasna #aftereffects #creepy #nightdrive i wersja z dźwiękiem
źródło: comment_1602861163GeONCrOGYznYTAQocTVltS.gif
Pobierz@Acros: właśnie ciągle mi coś nie pasowało, dzięki, pokombinuję z tym jeszcze zanim będę składał w całość :)
@Alfiarz: udostępniam tylko do patrzenia, byłbym wdzięczny gdyby nikt tego nie wykorzystał do innych celów
źródło: comment_1602931157HV2qP5C4IfYrYNjpT0u3G4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@danio93: to takich timelapsów nigdy nie robiłem, nie wiem czy bym umiał dobrze to złożyć :(
@Kruppe: tu będą: #w8jek
@60scnds: dzięki! łatwo przesadzić z takimi efektami, więc fajnie, że jednak się podoba ;)
źródło: comment_1602940109CTOfMdlrOUvAdMVxWq5FdU.jpg
Pobierz