Wpis z mikrobloga

@RenkaRenkeMyje Przypominam tylko, ze przegrywy mialy tutaj bardzo swojego czasu popularny tag gdzie wrzucali zdjecia robionych z przyczajki tylkow przypadkowych lasek i pisali pod nimi cringowe komentarze. Pewnie ten tag dalej dziala

Wiec zdjecie czlowieka kupujacego apier jakos mnie nie dziwi biorac pod uwage na co stac tych zjebow xd
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@RenkaRenkeMyje: o dziwo nie ma tragedii dzisiaj z tlumami w sklepach. Sam robię zakupy w piątki na cały tydzień i dzisiaj było normalnie. I nie widziałem żeby ktoś kupował na zapas tysiąc sztuk makaronów srajtasmy czy innych mielonek. No chyba że p--o. Ale to weekend...
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje widzę afera godna wykopu a w komentach co jeden to mądrzejszy siedzi przy pc wdupca czipsy i komentuje. Widocznie mam inne poczucie humoru trudno. Ohh i ta dyskusja o tym że niby nie wiem po co jest papier toaletowy i że mi pewnie mama kupuje naprawdę wysoki poziom. Naprawdę nie stać was na coś bardziej mądrzejszego żeby mi d-----c za tą krzywdę ludzkości jaka jest zrobienie komuś anonimowemu zdjęcia w
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa:

ja ostatnio lecialem z 32 pakiem velvetu xD

Podam ci lepszy protip niż te wszystkie konsumenckie biedackie papiery toaletowe gdzie rolka starcza na 2 dni.
Kup sobie karton np. Meridy TOP w tych bydlakach do firm - PTB201.
To się
  • Odpowiedz
@marek2092: naprawde nie stać cie na lepsze zajecie niz robienie ludziom zdjec z ukrycia bo kupili jedna paczke papieru toaletowego? co ty swoje g---o zjadasz a dupe ci ojciec wylizuje czy jak?
  • Odpowiedz