Wpis z mikrobloga

Elo Mirasy, chce zamówić opony, bo już czas najwyższy i ryzykuje idę w całoroczne. Chciałem zapytać czy ktoś śmigał na Apollo Alnac 4G All Season albo nexen n'blue 4 season, bo mam dylemat miedzy tymi modelami? #opony #samochody #motoryzacja
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cebulaburak: Nexeny kupiłem na tę zimę - jak na razie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - na suchym i mokrym zachowują się bardzo dobrze, ciekawi mnie, jak będzie zimą (jeśli przyjdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Robiłem długi research i w większości testów były oceniane zdecydowanie najlepiej z tych budżetowych
  • Odpowiedz
@lougramm: obawiam się, że tu nie pomogę - jeżdżę Golfem w dieslu, który sam w sobie jest tak głośny, że opon właściwie nie słychać ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie wydaje mi się, żeby były jakieś szczególnie głośne
  • Odpowiedz
  • 0
@MisiuMisiu nexeny wjechały i są naprawdę ok, myślałem że w śniegu będzie z nimi gorzej. Brat ma u siebie imperiale już drugi sezon, typowo zimowe i miałem możliwość porównania to wydaje mi się, że te moje bardziej ogarniają śnieg. Nie jest to może 100% pewności i przyczepności, ale są spoko, daje się jeździć
  • Odpowiedz