Wpis z mikrobloga

@PABLO__ESCOBAR: bo ten wymyślony wirus nie istnieje ale jest popularny wiec czemu mam na nim nie zyskać? a po za tym w zime gdy wymyślony niby wirus się rozkręci to będziesz mieć ponowny zakaz wychodzenia z domu oraz sporo osób będzie zwolnionych z pracy nie będą mieli co robić to wbija zagrać proste, oczywiste, pewne. jak rok temu.
  • Odpowiedz
@PABLO__ESCOBAR: Aby wyjść z poziomu swojej głupoty odpowiedź sam sobie na jedno pytanie słyszałeś że ten miał wirusa ze tamten nawet ze Prezydent Tramp miał wirusa ale czy spotkałeś bezpośrednio jakąś osobę z tym wirusem? nie. bo go nie masz, jesteś wrabiany ty i cała reszta jak ten gość w filmie "Truman Show".
  • Odpowiedz
@Otservlist: Tramp to nie słyszałem ale o Trumpie już jak. Zresztą nie mam zamiaru kłócić się z Tobą czy wirus istnieje czy nie istnieje bo to nie jest kwestia wiary w to czy on jest. To jest po prostu fakt. A z faktami się nie dyskutuje.
  • Odpowiedz
@PABLO__ESCOBAR: Trump, tramp może być nawet trampek nie istotne, istotne jest to że uwierzyłeś w jego wirusa którego nigdy nie miał a zrobił to jedynie w celu zwiększenia popularyzacji swojej osoby bądź w celu nagłośnienia fikcji wirusa, co jak widać daje efekty bo ty w to dalej wierzysz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Otservlist: czemu nie włamiesz się do szpitala zakaźnego i nie każesz pacjentowi covidowemu na siebie kichać? Wtedy przecież mógłbyś przekonać się, że wirus naprawdę nie istnieje... i że ziemia jest płaska, że szczepionki powodują autyzm, że latające wieże 5G rozpylają chemtrailsy, i może jeszcze kilka rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Otservlist: Foliarstwo jest fascynujące. Możesz mi odpowiedzieć merytorycznie na pytanie, mając na uwadze Twoje przekonania? Mianowicie, jaki rządy światowe mają cel w kontekście destabilizacji gospodarki, a przede wszystkim destabilizacji służby zdrowia i sektora pracowniczego, podczas _per se_ fałszywej pandemii? Nie widzę w tym sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Otservlist: A co to tylko Trump mial wirusa ? Akurat nawet jest w stanie uwierzyc sam w fakt ze po prostu go nie mial a uzyl jest do swoich wlasnych celow i zagran politycznych istnieje take prawdopodobienstwo ze klamal. Ale prawdopodobienstwo ze nie ma wirusa jest rowne 0. Wystarczy udac sie do pierwszego szpitala w okolicy. Ja na przyklad w swoim mam 2 choc mieszkam na wsi. To widzialem jak
  • Odpowiedz
@supra36: Być może po to by ludzie nosili maseczki jak ktoś długo nosi maseczkę i jej nie zmienia to rodzą się tam bakterie potem je wdycha robią się przez to różne choroby płuc przez co w przyszłości szybciej umiera, co jest na rękę rządzącym bo ludzi jest za dużo może nie koniecznie za dużo w Polsce ale w innych krajach np chinach.
po to by usunąć banknoty z obiegu bo
  • Odpowiedz