Aktywne Wpisy
inko-gnito +40
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +43
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Jak śmiesz odrzucać mnie za niski wzrost mój, powinnaś mydlić oczy me, żebym lepiej czuł się
Czy to nie jest zabawne, że mamy pretensje do płci żeńskiej za farmazony typu "liczy się charakter, ja nie patrzę na wygląd", ale gdy na tinderze dziewczyna pyta o wzrost i odrzuca ze względu na brak centymetrów, to również bóldupimy?
Kobieta na portalach randkowych jest zmuszona, żeby ujawnić swoją hipergamiczną naturę
Panie w kontaktach z facetami komunikują się niewprost. Jak zapytasz o spotkanie, to nie napisze "Nie chce się z Tobą spotykać, bo jesteś nieatrakcyjny", tylko "Nie mam teraz czasu, może w następnym tygodniu".
Jeżeli chodzi o wygląd twarzy, to tinder jest bardzo wygodny do odrzucania niewprost, wystarczy przesunąć w lewo i nie widzisz jak ponad 90% lasek odrzuciło CIę za nieodpowiedni kształt czaszki. Natomiast w kwestii wzrostu kobieta jest w potrzasku. Nie wywnioskuje ze zdjęcia jaki jesteś wysoki, więc jedyne co jej pozostaje to przejście do komunikacji typowej dla facetów - wprost - "Ile masz wzrostu?".
Facet karmiony bluepillem po takim pytaniu dostaje ataku padaczki, kompletnie nie wie co się dzieje, przecież tak fajnie się rozmawiało dopóki nie okazało się, że brakuje mu 8 cm do wymaganej granicy. Inni, w tym ja jeszcze niedawno, będą wtedy dźgać dziewczynę patykiem i krzyczeć "patrzcie, Król jest nagi!!!". A ci co od dawna rozumieją sposób komunikacji i myślenia kobiet, przejdą obok takiego pytania obojętnie, bo to dla nich kompletnie normalne pytanie i zgodne z naturą niewiast.
#tinder #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #badoo #zwiazki #przegryw #podrywajzwykopem #hipergamia
@hiszpank: Nie, to dlatego że jesteś kobietą. 160cm gnomy też pragną facetów 185+.