Wpis z mikrobloga

Dzisiaj będzie wpis o wzroście i o oburzeniu na dziewczyny, że odrzucają facetów jak mają poniżej 180 cm.

Jak śmiesz odrzucać mnie za niski wzrost mój, powinnaś mydlić oczy me, żebym lepiej czuł się

Czy to nie jest zabawne, że mamy pretensje do płci żeńskiej za farmazony typu "liczy się charakter, ja nie patrzę na wygląd", ale gdy na tinderze dziewczyna pyta o wzrost i odrzuca ze względu na brak centymetrów, to również bóldupimy?

Kobieta na portalach randkowych jest zmuszona, żeby ujawnić swoją hipergamiczną naturę

Panie w kontaktach z facetami komunikują się niewprost. Jak zapytasz o spotkanie, to nie napisze "Nie chce się z Tobą spotykać, bo jesteś nieatrakcyjny", tylko "Nie mam teraz czasu, może w następnym tygodniu".

Jeżeli chodzi o wygląd twarzy, to tinder jest bardzo wygodny do odrzucania niewprost, wystarczy przesunąć w lewo i nie widzisz jak ponad 90% lasek odrzuciło CIę za nieodpowiedni kształt czaszki. Natomiast w kwestii wzrostu kobieta jest w potrzasku. Nie wywnioskuje ze zdjęcia jaki jesteś wysoki, więc jedyne co jej pozostaje to przejście do komunikacji typowej dla facetów - wprost - "Ile masz wzrostu?".

Facet karmiony bluepillem po takim pytaniu dostaje ataku padaczki, kompletnie nie wie co się dzieje, przecież tak fajnie się rozmawiało dopóki nie okazało się, że brakuje mu 8 cm do wymaganej granicy. Inni, w tym ja jeszcze niedawno, będą wtedy dźgać dziewczynę patykiem i krzyczeć "patrzcie, Król jest nagi!!!". A ci co od dawna rozumieją sposób komunikacji i myślenia kobiet, przejdą obok takiego pytania obojętnie, bo to dla nich kompletnie normalne pytanie i zgodne z naturą niewiast.

#tinder #blackpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #badoo #zwiazki #przegryw #podrywajzwykopem #hipergamia
okrim - Dzisiaj będzie wpis o wzroście i o oburzeniu na dziewczyny, że odrzucają face...

źródło: comment_1602604918fADnH7nWC2CkKKogSaToM2.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@Dykto13: No właśnie o tym jest ten wpis. Naturalna dla kobiet jest komunikacja niewprost. W przypadku tindera, ze względu na specyfiką portalu(niemożność ustalenia wzrostu jak w prawdziwym życiu), są zmuszone do przejścia na komunikację wprost- stąd wynika ta dwulicowość.
  • Odpowiedz
@okrim: szkoda że dowiaduje się o takich rzeczach na portalu ze śmiesznymi obrazkami. Od dzieciaka wciska nam sie takie kity o charakterze, a przy wkraczaniu w dorosłośc następuje bolesne zderzenie ze ścianą.
  • Odpowiedz
@marcinpodlas8: nie wiem jak to wygląda. Ja mierzę 1,80. Więc zawsze chciałam faceta +180 cm, a jednak mój były byl niższy ode mnie o parę centymetrów i mi to nie przeszkadzało ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@okrim: kobieta nie chce palić mostów bo po spadnięciu z tinderowej karuzeli #!$%@?ów wie, że musi mieć opcję B czyli beciaka frajera który będzie robić na nieswoje gówniaki i jej zachcianki...
  • Odpowiedz
@hiszpank: bo powyżej pewnej granicy masz już coraz bardziej ograniczony wybór (mimo wszystko facet powyżej 185 to nadal mniejszość). Ale te karakany co mają 155 cm też oczekują od faceta 180 xd. W tym jest cały problem.
  • Odpowiedz
@okrim: Te same co pytają o wzrost niech nie obruszają się gdy zapyta ją ktoś o wagę. Bo po takim pytaniu znamienita większość wpada w szał. Jak sam napisałeś: Nie wywnioskuje ze zdjęcia (ile waży), więc jedyne co jej pozostaje to przejście do komunikacji typowej dla facetów - wprost - "Ile masz (kilogramów)?". Tylko nie mów mi, że zdjęcia lasek oddają ich stan faktyczny bo za dużo przykładów widziałem (zdj 7/10
  • Odpowiedz
@Nestorm: Jeżeli laska robi zdjęcia twarzy z bliska, często też pod dziwnym kątem, brak zdjęcia całego ciała, to raczej jest otyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz