Szkalujesz - plusujesz. Bezbecki sitcom dla boomerow, obecnie jaraja sie nim jedynie prawicowe polglowki ktore smieszy piosenka Pazury o asfaltach. Reszta to zarty na poziomie familiady i dziwne przeswiadczenie "eh kiedys to bylo dzis to byl lewaki zabronily emisji"
@Fighter_forGlory: plusuje i minusuje, nie lubie debila pazury ktory wyzej sra niz jest aktorem ale ekipe mieli w miare zgrana, jest mnostwo slabszych produkcji ktore nie wywoluja zadnych emocji
to moglbym obejrzec przed zasnieciem
plusuje za jedyna role wozniak ktora zagrala - jej aktorstwo sie skonczylo na tym serialu, jest tak samo beznadziejna jak pazura ktory ma pare dobrych rol ale wiekszosc to jest kwa taki kwas ze czlowiek sie zastanawia
@Fighter_forGlory Nigdy ten serial mnie nie bawił, denny i głupi, poziom aktorstwa to żenada, żarty na poziomie ameby. W dodatku Pazura, który usilnie stara się być jak Jim Carrey.
@Fighter_forGlory: po części muszę się zgodzić: bezbeckich żartów jest tam cała masa, aż niekiedy łapię mocne zażenowanie, jednak ten serial ma w sobie coś takiego, że chętnie do niego wracam.
#gownowpis #seriale #film #polska #konfederacja #glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@dunkey: Tak. I nadal mnie bawi taki humor. Sorki, ze jestem według ciebie bezbeckim prostakiem, jakoś musimy z tym żyć (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Fighter_forGlory: raczej dla GenX-ów. Boomerzy mieli na temat tego serialu mniej więcej takie same poglądy, jak Ty
to moglbym obejrzec przed zasnieciem
plusuje za jedyna role wozniak ktora zagrala - jej aktorstwo sie skonczylo na tym serialu, jest tak samo beznadziejna jak pazura ktory ma pare dobrych rol ale wiekszosc to jest kwa taki kwas ze czlowiek sie zastanawia
A tak apropo Pani "Kasi" z 13-go ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora