Wpis z mikrobloga

No i padło i na mnie, jeśli to przez tą straszną chorobę, przez którą miałem jeden dzień gorączki i 3x biegunke nastąpił zjazd na całej giełdzie na świecie + ludzie potracili biznesy przez obostrzenia i pewnie w #!$%@? ludzi popelniło samobójstwa, to niezły #!$%@? wał poszedł xD #gielda #koronawirus
  • 8
  • Odpowiedz
@RafalLygrys: stary jasne ze nie musze xD mialem kontakt z zarażoną ciocią, potwierdzili u niej wczoraj i nawet jej #!$%@? nie zapytali z kim miała kontakt, zadzwonilem SAM do sanepidu i powiedzialem o tym, ze po paru dniach po kontakcie z nia mialem goraczke itp to mi babka powiedziala, zebym z domu nie wychodzil, zadnych testow, zadnych dokumentów, moge se isc #!$%@? zwalic konia pod blok nawet, oczywiscie czuje sie
  • Odpowiedz
@Jamniki2: państwo z kartonu. Dziewczyna mieszkała z dziadkiem u którego potwierdzili covid. Kazano jej dzwonić na teleporadę i... Tam dostała 7 dni l4 i tyle. Dopiero kilka dni później "interweniował" sanepid, ale ten #!$%@?ł jej... łacznie 20 dni kwarantanny. Tylko, ze dziadka w czwartek zabrali do szpitala, a w sobotę już nie żył.

Do mnie natomiast sanepid nie dzwonil pomimo tego, że został poinformowany przez moją dziewczynę, że miała ze
  • Odpowiedz