Aktywne Wpisy
Koronanona +324
Smutna historia o tym jak kilka tabletek zniszczyło mi życie. #!$%@? mirki mam już dość, dzisiaj znowu pobudka o 3.30, zlany potem, tetno 120, stan lękowy, #!$%@? sny, do tego ból nadgarstków taki ze ledwo z łóżka się wygrzebałem. 6 miesięcy po zażyciu cipro, zaczynają boleć nadgarstki, świetnie.
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
W lutym tego roku poszedłem do konowała w luxmedzie z wysoką gorączka. Ból w plecach nad lędźwiami, produktywny kaszel, częstomocz. Werdykt zapalenie nerek, pan
Puszczanin +461
19-letnia amerykańska julka Mackenzie Shirilla idzie do więzienia na dożywocie za celowe spowodowanie wypadku, w którym zginął jej chłopak i kolega. Najwcześniej będzie mogła wnioskować o warunkowe zwolnienie w 2038 roku.
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
I to jest sąd. W p0lskim kukoldstanie julka dostałaby jakieś śmieszne zawiasy albo odszkodowanie. Polecam załączone wideo.
P.S. Porównajcie sobie transparentność i jawność do Polski to sobie może zdacie w końcu sprawę, że zyjecie w Trzecim Świecie.
#przegryw
Nie żyje 31-letni nauczyciel ze Szkoły Podstawowej nr 5 w Zawierciu, który był zakażony koronawirusem. Mężczyzna zmarł w szpitalu w Tychach.
Koronawirus zbiera śmiertelne żniwo. Po zmaganiach z COVID-19 zmarła nauczycielka Szkoły Podstawowej w Osieku nad Wisłą w gminie Obrowo.
//
#polska #propaganda #koronawirus #szkola #covid19 #covid19stats #zdrowie #medycyna
Komentarz usunięty przez moderatora
@salamander-kwarcowy: A skąd to wiesz? Z komentarzy? A nawet gdyby - to z rakiem nie mógł żyć? Skąd wiesz jaki to rak? Zdejmij foliową czapeczkę.