@CzerstwaBulka: No taki typek z mojego miasta leczył depresję narkotykami i popełnił s---------o. Uznali za wypadek ale to było s---------o, rzucił się pod pociąg chłopak w wieku 25 lat chyba.
No taki typek z mojego miasta leczył depresję narkotykami i popełnił s---------o. Uznali za wypadek ale to było s---------o, rzucił się pod pociąg chłopak w wieku 25 lat chyba
@sluchaj_synek: no i? gdyby leczyl sie ssri to by nie popelnic samobojstwa?
@kfiatek_na_parapecie: Nie wiem, ale szkoda mi chłopaka bo był naprawdę w porządku. Uciekał od problemów w u----i i skończyło się tragicznie przez kłótnie z dziewczyną.
@CzerstwaBulka: Tak było na początku z kodeiną, wyparcie tego że jestem w nią w-----y. "A bez leków sobie nie poradzę, w końcu mam bi-polar i depresje", potem faktycznie mnie matka zawiozła do psychiatry i diagnoza, że mam OCD i bi-polar faktycznie, podejrzenie zaburzenia ze spektrum autyzmu (bardzo lekkie), ale depresji 0. Więc IMO najlepiej pójść do lekarza specjalisty niż samemu próbować tbh. Ja trochę tego żałuje, że "leczyłem" się kodeiną
źródło: comment_1602382603wVROzrfhO8KW2f92BHfKdl.jpg
Pobierz@sluchaj_synek: no i? gdyby leczyl sie ssri to by nie popelnic samobojstwa?
źródło: comment_16024053602pV3P84CFTEF6fchhD1frn.jpg
Pobierz